Bu adama ayar verdiginde koydugu video degil mi Tahsin ? Bunun gibi kisa rock sarkilari var dinle dedigi
Sibirya Halk Türküsü Eski Türklere özgü bir geleneği yansıtıyor. Anadolu'da özellikle Teke yöresi yörükleri tarafından seslendirilen buna benzer pek çok ezgi var. Hada deniyor buna, gırtlaktan çıkan sesin yerine artık sipsi kullanılıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam İstanbul Modern Sanatta böyle bir olay vardı, tabuta girip ölürken dinlemek istediğiniz şarkıyı seçiyordunuz, deneyimlemedim ama giren arkadaş etkileyici bulmuştu. Tool-a perfect circle-anathema.
yazdıklarım şarkıcı tanımına uyar mı bilmem ama 1.Nightwish(Floor Jansen'li hali ile) 2.Rammstein 3.Dylan Elise PS:Hindi Zahra'yı liste dışı bırakmak içime oturdu bari şuraya dipnot falan yazayım da en azından adı görünsün
Dream Theater Dave Weckl Stevie Ray Vaughan 4-Jaco Pastorius, Chick Corea 4ledim nan --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 26 Aralık 2014 --- Nightwish, Anet faciasından sonra Flor'u kaçırmasa iyi eder. Kaçırırsa gidip atsınlar kendilerini.
- meshuggah (hayatımın grubu) - joe satriani (hayatımın gitaristi) - gorod (teknik death metal grubum olsa böyle müzik yapmak isterdim)
Birbirinden alakasız olacak ama; Joe Satriani (Genelde sadece elektro gitar), Roger Waters ve tabii ki Ozzy Osbourne. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 26 Aralık 2014 --- Liste dörtlü olsaydı ben de Freddie Mercury abimizi koyardım. Acaba o listeden birini çıkarsam mı diye düşünmedim değil. Queen gerçekten efsanevi derecede başarılı bir gruptu çünkü. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 26 Aralık 2014 --- Edit: Rammstein da var, var da var. Seçim yapmak gerçekten zor ama bir kere yaptık, bozmayalım.
Hocam ben de üç isim yazmadım ama benim de biri kesinlikle stevie ray vaughan olurdu gerçekten benim kadar seven birini görmek mutlu etti
Abba, Duran Duran, C C Catch. Çoktan ölmüşüm haberim yok. Edit: Abba'yi Dire Straits ile değiştirelim. Duruma göre C C Catch ile Kim Wilde de değiştirilebilir, ama çok da gerek yok. Niye bunlar diyecek olursanız, otuz senedir dinliyorum bir problem çıkmadı, otuz sene daha idare eder diye düşündüm