Şöyle hızlıca bir baktım da -hızdan kaçırmış ta olabilirim tabi ama- kimse Metallica dememiş , oysa benim 20 senedir dönüp dönüp dinlediğim Metallica'nın ilk 5 albümü; 25+ senedir dönüp dönüp dinlediğim ise Michael Jackson'ın, Thriller, Bad, Dangerous albümleri bunlara bir üçüncü eklersem de, haydi çeşit olsun Puccini'nin operaları
Buraya onceden yazmistim ama yine de yeni bir uclu yazma istedim. Norah Jones, Black Sabbath, Arctic Monkeys.
Cevap veremeyeceğim bir soru olduğuna karar verdim. Baya bi düşündüm ama imkani yok üç grupla yaşayamam. Spotify keşfet kısmını, bunaltiyi, metal stormu al benden,ne kalir geriye XD Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
@complete O donem kimlere nelere agirlik vererek dinliyorsam onlari yaziyorum diyebilirim aslinda. Bir ara Norah Jones ile kafayi bozmustum mesela ve ayni zamanda Arctic Monkeys dinlemeden birak bir gunu, nerdeyse saat gecirmiyordum. Hal boyle olunca tekrar yazasim geldi. Boyle bir forumda hayvani bir muzik arsivim var desem garip kacmaz heralde, kesinlikle 3 isimle sinirlanabilecek bir liste veya zevk yok ortada. O yuzden donemsel olarak yaziyorum iste o ara kafam nelerle doluysa. Edit: O iksiri bulmak istemezdim, ölmemek icin cok boktan bir dunya burasi, kesinlikle extradan fazladan yasamak istemezdim.
O durum biz garibanlar için öyle, ölümsüzlük iksiriniz olsa şişesi bir milyar dolardan üç şişe satar, sonra yaşamaya doyamazdınız ..:evl
Beni sasirttin Nazmi, hem gece gunduz Megadeth dinle hem de Megadeth'i auta gönder.Megadeth'siz listene karsi 3 tam bir ögrenci Megadethli liste yapayim ben de.:yourock 1-Megadeth 2-Exodus 3-Gogo Penguin/ Frederic Chopin
Steven Wilson (zaten projeleri ile beraber ikinci kez dinleyecek vakti zor bulurum) Lunatic Soul Enya(bunu üç sınırı olduğu için koydum arada sakin bir tını gerekir değil mi ama) bu arada şarkıcı değilde sanatçı olarak değişse daha oturur başlık.