Hannibal'ı ben de beğendim ilk 2 bölüm çok iyiydi. Geçenlerde Deadwood'u bitirdim, HBO katliamına bir yenisi daha eklendi. Firefly, Carnivale ve Deadwood gibi güzelim yapımları yarıda rezil finallerle bitirmese efsane olurdu 3 dizi de.
Deadwood'un efsane olacağına katılamıyorum maalesef. Dizi o kadar ağır işliyordu ki bir süreden sonra ne anlattığının önemi kalmamıştı benim için Tabi bu Al Swearengen'ın efsane olmadığı anlamına gelmez ;D
2 günde bitirirsin 3 sezonu.Bölüm başı 40 dakika.Benim gibi öldürecek zamanın bolsa günde 6-7 bölüm rahat. 2. sezon 7. bölüm,3.sezon 4. bölüm'e dikkat... k
American horror story agalar.Ilk gece 3 bölüm izledim.Su icmeye odadan cikamadim.. GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Linkte bir dizinin aldığı gelmiş,geçmiş en yüksek beğeniyi görüyorsunuz. İMDB puanı ile 9.8.................Breaking Bad-Sezon 4,Bölüm 13... http://www.imdb.com/title/tt1683088/ Ayrıca listenin tamamı aşağıda.Çeşitli dizilerin en yüksek puan alan 100 bölümü. http://www.imdb.com/list/U2PMU_KPTAg/?ref_=tt_rls_1
Super Natural , Doctor who ve Fringe : Fantastik ve bilim kurgu sevenlere tavsiye edebilirim. 2. aşamada ise Arrow, Person of Interest ve Merlin tercih edilebilir.
Breaking Bad harika bir filmdi son sezonunu beğenmedim ama. Gustavo Fring öldüğünde filmi bitirseler daha güzel olurdu sanki.Son sezon yapımda yoktu sonradan sürpriz olarak eklendi. Spartacus muammalar ile bitti sürpriz bir sezon daha gelebilir.Tıpkı breaking bad dizisinde olduğu gibi. O değil de Ceaser'ın hali ne olacak!...
Bu sene yenilerden The americans diye bir dizi çıkmış geçenlerde izledim ,soğuk savaş dönemini anlatıyor bence güzel yapmışlar ilgilenenler bir baksınlar .Breking bad'in son sezonu bence çok sağlamdı . Spoiler !!! Hannibalda ne acayip bir dizidir abi bütün bölümlerde adam insanları ne güzel pişirip servis ediyor öyle :evil
South Park'ı hep Cnbc-E'de denk geldiğimde izlemiştim. İki hafta içinde ilk on sezonunu izledim ve daha erken izlemediğime pişmanım. Şiddetle tavsiye ediyorum. Sırf Eric Cartman karakteri için bile izlenebilir. Özellikle ilk beş sezonu efsanedir.
Takribi 140 bölüm. :bu Valla tebrikler.E kaç dakika ki bunun bölümleri? (Benim rekorum hala Spartacus 1 gün*7 bölüm.....)
20-22 dk falan. Ne rekorlar vardı eskiden öğrenciyken 1 günde bilmemkaç sezon Lost izlemeler falan.. Sahi ya, bi ara Lost vardı iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi
Bende izliyorum sherlock misali yapmaya çalışmışlar ama olmamış sanki ,birde genelde o seviyede zeki insanlar genelde okadar sosyal olmazlar ,karakter tam olarak oturmamış gibi