Benim için yüksek bi fiyattı o sebeple alamadım Urbanears Plattan ADV Wireless CT OE aldım 202 TL gibi bi fiyata geldi.
Merhabalar. Bütçem 200 lira Müziği telefon ve tabletten dinleyeceğim.(Spotify kullanarak) Hızlı tempoya sahip metal müzikler dinliyorum. Kulaklığı evde sessiz ortamda müzik dinlemek için kullanacağım. Açık yapıda olmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Dışarıda kullandığım kulaklık Sennheiser HD 2.30G. Mümkünse metal müzik performansı bu kulaklıktan daha iyi olsun. AKG Y30 düşünülebilir mi?
Merhaba arkadaşlar 170 tl'ye kadar "Türkiye'de bulabileceğim" genellikle tiz ve mid ağırlıklı bir kulaklık istiyorum genelde muse ve british rock grupları dinlerim, önerilerinizi bekliyorum
Selamlar, aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. - Bütçem 100-200 tl arasında, - Genel olarak note5 telefon ve bilgisayardan müzik dinliyorum, gelişmiş bir dac sistemi yok bilgisayarda standart realtek AC'97 ve note5 üzerinde de wolfson bulunuyor, - Ürün sıfır veya ikinci el farketmez, - Yurtiçi tercihim, gümrük vs. gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum. - Alternatif, rock, zaman zaman klasik dinliyorum yani bass ağırlıklı değil tiz ve midler ile dengeli olmalı - Temiz ve ferah bir ses verebilmeli, çok boğulmamalı - Bir de kulağı çok sıkıştırmamalı yani biraz rahat olmalı ve internet kafe kulaklığı gibi durmasa da iyi olur ama bu durum opsiyonel tabi. kablolu veya kablosuz farketmez, yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar ben ipod touch 4g için kulaklık almayı düşünüyorum.Yurtiçinden ve sıfır almayı düşünüyorum.Bütçem max. 200tl.Dinlediğim müzik türleri hareketli-slow pop ve klasik müzik.Bas tiz ve midlerin dengeli olduğu bir ses istiyorum.Ayrıca sahnesinin geniş olmasını ve enstrümanların tınısının doğal olmasını istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Güncel kurlar sebebiyle başlıklar yenilenmiştir. http://techno-fi.net/forum/konu/0-100-arası-kafaüstü-kulaklık-tavsiye-başlığı.12902/ Konudan devam edebilirsiniz.