aliexpress'ten tennmak pro alabilirsin 27 dolar. fiyat/performans ürünü. tavsiye ederim canlı bir sesi var.
Blon bl-03 alabilirsiniz. Bütçenizin altında bir fiyatı var. Denemedim ama zamanında araştırma yaparken çoğu yerde gördüğüm bir kulaklıktı. Baya övülüyor ses kalitesi bakımından.
Arkadaşlar kulaklığım bozuldu. Ayıracağım maksimum bütçe 150 TL. Öncesinde KZ Edr1 kullanıyordum, memnundum. Bu kulaklığa benzer kablosuz kulaklık tavsiye eder misiniz? Acil lazım dostlar Teşekkürler
Selam arkadaşlar. HTC 10 kulaklığım bozuldu. Bütçem 100-150 TL. Geniş sahneli dengeli bir kulaklık arıyorum tavsiyesi olanlara teşekkür ederim. Telefonum Xiaomi mi note 10 lite. Tercihim kablolu kulakici. Marka takıntım yok. Telefonların kutusundan çıkan kulaklıklardan da alıp kullanabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bahsedilen fiyat bandında HTC MAX 310’un rakibi yok. Bende de aynı kulaklık var. Şu an kullanmaktayım. Hala çalışmasına rağmen bozulur diye yedek aldım. Şu an n11.com’da satılmakta. Tavsiyem aynı kulaklıktan devam edin. https://www.n11.com/urun/htc-max310-kulak-ici-kulaklik-1606896?magaza=asyapazar