Arkadaşlar ekipman arayışıma uzunca bir süre ara vermiştim çünkü Gr07 İle çok mutluydum ama onunda sağ tarafından ses gitti. (2014'ten beri sürekli kılıfında kullanıyordum) Lendmeurears' a mail attigimda yapacak birşeylerinin olmadıgını ancak %10 İndirim verebilceklerini söylediler. Bu durumda 300Tl ye kadar kablosu çıkıp takılabilen, kablosu bozuldugunda kablo temin etmekte zorlanmayacagım sahnesi geniş, temiz ses veren bir kulaklık var mı şu aralar? (Klasik müzik, Blues, Thm dinliyorum)
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Forum a daha yeni üye oldum ve daha önce de takip ediyordum fakat hala kendime uygun cidden parasına deyecek bir kulaklık bulamadım. Daha önce hiç kulaklık almadım sadece telefonların yanında gelen kulaklıkları kullandım. Her türlü müziği dinleyen bir insanım açıklama mid tiz falan pek anlamam. 200 lira civarı yurtiçi veya yurtdışı verdiğim paraya değecek cidden güzel performans alabileceğim bir kulaklık önerebilir misiniz? Teşekkürler.
İyi akşamlar. 60-70 dolar civarı bütçem var yurtdışından kulakiçi kulaklık alıcam. Bugüne kadar 40-50 TL'lik Sennheiser kulaklıklar dışında kulaklık kullanmadım. Genelde thrash-groove metal, pantera tarzı müzikler dinliyorum. Aklımda vsonic vsd 5 var. Önerilerinizi bekliyorum.
Alpha delta AD01'i tercih ettim. İzlenimlerimi ekledim: http://www.techno-fi.net/forum/index.php?threads/10844/ Yine çok başarılı bir tavsiye oldu. Çok teşekkürler.
selamlar. iphone 5s ile kullanılabilecek.. 70 dolara kadar iem arıyorum.. varsa tavsiyeleriniz evinirim. tarz; caz
Ben de aynı durumdayım şuan. Vsd3s im kablosunda kırılma var ve ses gidip geliyor hareket edince, $100 altı kulaklık arıyorum.
merhaba, şu ana kadar kulaklık olarak cx202 ve cx2000 kullandım ve baslarını beğendim. onla aynı yada ondan daha üstün baslı bir kulaklık istiyorum. kulaklığın malzemesinin dayanıklı olması kriterlerim arasında. eşyaları çok narin kullanmadığım için kısa sürede bozulmasını istemiyorum kulaklığın. yurtdışından getirttirebilirim. 100 dolara kadar kulaklık olabilir. fark edecekse eğer yada 15 dolar daha verip şu kulaklığı alsanız çok daha iyi olur diyebileceğiniz kulaklık varsa onu da alabilirim. ama bütçem en fazla 115 dolar. öneri verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Pfe 132 kulaklığım mevta oldu. Yeni bir kulaklık arıyorum. Yardımcı olur musunuz? Progresif, death, black metal dinliyorum. Porcupine tree, opeth, dream theater Decapitated, nile, morbid angel, dying fetus Kampfar, dark funeral, watain, darkthrone gibi...
Merhabalar. Daha önce Brainwavz m2 ve Audio technica cks77 kullanmıştım ama ne yazık ki ikisi de öldü. Genel olarak Abba Beatles Queen gibi grupları dinliyorum. Kulaklık önerebilir misiniz? Kablosu çıkabilen bi model olursa daha uzun götürür sanırım beni ama çok da bilgim yok açıkçası. Bu kısmı size bırakıyorum
Bende sony mdr 100aap alsam mı diyorum Dengeli çok temiz sesi olan bir kulaklık yazıyor tüm inceleme sitelerinde. hazır fiyatı da bugünlerde indirimdeyken .. Sizler ne dersiniz?
Arkadaşlar metal müzik dinliyorum. Tizlerin parlama yapmadığı bir kulaklık arıyorum. sony ex 650 kullandım ama bunda da tizler bi zaman sonra kafa yoruyor ve ziller birbirine karışıyor gibi. Dediğim gibi biraz daha koyu tonda çalacak tizlerin parlama yağmadığı kafa kulak yormadığı temiz ses veren bi kulaklık arıyorum. Teşekkürler.
arkadaşlar Sony nw zx100 yanına kulak içi kulaklık tavsiyesinde bulunursanız sevinirim. bütçe 400- 500 tl dinlediğim müzik türü trance ve deep house...
Bass'ı kuvvetli olsun ,izolasyondan da fire veririm dıyorsanız jvc fx750 uygundur. Daha dengeli bisey isterseniz Alpha delta ad01'i bir arastırın.
arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. enstrümantal müziklerden hoşlanan biri olarak sahnesi de geniş bir kulaklık aramaktayım. 200 tl civarlarında düşünüyorum ama değecekse limiti daha da yükseltebilirim. Ekstra olarak kulaklığın dayanıklı olmasını arzu ediyorum çünkü biraz hoyrat kullanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum,teşekkür ederim.
Bence sony xb90ex isini fazlasiyla gorecektir. Bende var nadiren vocal ve deep house dinlerim ve duydugum sonuc tatmin edici synth ve kick basslar muthis ve cok detayli duyulurken ust frekanslarda azalma olmuyor herseyi duyabiliyorsun sahne sunumu zaten trance ve house da fazlasiyla genis kendini muzikle butunlesmis hissediyorsun.