Herkese merhabalar. Bu arada Dunu Titan 5'in sıfırı ne kadar? Ses rengini bende merak ettim. Kulaklığın basları Fx850 ve fx750 gibi değilse beğenebileceğim bir kulaklık olabilir.
Daha altinda bu kulakliklarin. Ath im50 ve vsd3s ile yakın bulmuşlar attığım linkte. Sent from my iPhone using Tapatalk
135 dolardı en son titan 3 ve 5. Titan 5'in baslarını dn2000j'nin baslarına benzetiyorlardı. Arada kalite farkı illa ki vardır. acele posta servisi aracılığı ile gönderildi
Şu sıralar Secret Garden dinlemeye başladım, haliyle kulaklık arayışı da kendiliğinden baş gösterdi. 500TL'ye kadar ne önerirsiniz arkadaşlar?
iyi gunlerde kullanin Ogulcan hocam. Daha evvel jvc fx700/750 ve de 850'yi dinledim.Jvc'nin tok ve genis alana yayilan basslarini ben de sevmistim. Ayrica basslari yumusak ve de cok tatli olan t-peos altone 350'yi de seveceginizi tahmin ediyorum ben. Kafaüstünde bass acisindan liderligi bir kapali planar olan ether c'ye verdim ben.
Herkese selamlar, westone um3x rc kullanıyorum. daha önce de monster turbine pro gold ve copper kullandım. Aklımda hep sennheiser ie800 ve earsonics velvet vardı. Enstrüman ayrımının gayet iyi olduğu ve geniş bir sahnesi olan kulaklık istiyorum. sizce hangisini tercih etmeliyim.
Merhaba monster34 hocam. Nasılsınız? Ben Sennheiser ie800 kullanıyorum. Kulaklığın enstruman ayrımı çok iyi ve sahne genişliği de çok başarılı. Ama Earsonic velveti dinlemediğim için yorum yapamıyorum. Ahmet abinin dediği kadarıyla ie800'e çok yakın bir karakteri var. Yumuşak dolgun basları, enstruman ayrımı da iyi demişti. Sahne genişliklerinde de aralarında pek bir fark yok. Size tavsiyem ie800 hocam.
Günaydın kenzo.80 teşekkür ederim, iyiyim çok şükür. Sizleri sormalı. Eğer temiz bir tane bulursam, almayı düşünüyorum. (şartlarımı zorlayacağım sanırım)
Günaydın monster34 kardeşim. İyi olmanıza sevindim. Allah'a şükür bende iyiyim. Temiz bir tane bulursunuz. Satmayı düşünseydim size satardım. Ekipman olarak tek eksiğim dap. AK 120, Sony ZX2 ve ibasso DX 80 arasında karar vereceğim. Lotoo Paw Gold en iyisi ama çok pahalı.Şu anda ie800 kendi sitesinde sıfırı 2.355 TL Bana sorarsanız ikinci el alacağınız için vereceğiniz paraya değecek. Çok hafif bir kulaklık. Dış yüzeyi çizilmez seramikten yapılmış. Kulaklığı alıp kullandığınızda bana hak vereceksiniz. İyi günler dilerim.
Earsonic velvet i az da olsa dusunuyorum. Bakalim duzgun bi tane bulursam kacirmayacagim Sent from my iPhone using Tapatalk
Earsonic Velveti de size öneririm. Ses karakteri olarak ie800'e çok yakın. Deneyenler sahne genişliği çok az farkediyor diyorlar. Maalesef denemediğim için yorum yapamadım. Kullanan arkadaşlar kulaklıkla ilgili çok olumlu yorumlar yapıyor. Gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu alın derim.