re400 ytersiz gelir gibi samsunlu hocam . Sonuçta üst düzey ve yeni çıkan bi dap dx80. Bende de dx90 var onunla senfonik rock dinliyorum. Bi buluşabiliriz aslında Fatih hocamı da beklerim @DefinitioN
@CapoNx uygun bir zamanda neden olmasın.Gerçi bende ekipman namına birşey yok emeklilik günleri yaşıyorum ama muhabbete eşlik ederim. k
Forumdan biri mi aldi soylesin Monster hocam yoksa siz mi aldiniz? Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhaba Sertaç hocam. Nasılsınız? Bende ie800 kullanıyorum. ie800'ü bir süre dinledikten sonra yorumlamanızı bekliyorum.
merhaba ; ie800 ü 2 sene kadar once dinlemiştim ama yine de iyi veya kötü derim . şunu anlamadım sizde ie800 var ve Velvet 'e mi geçmek istiyorsunuz ?
Sertaç hocam ben yeni aldınız sandım. Şu an için ie800'ü satmayı düşünmüyorum. Velveti düşünüyorum; yalnız öncelikle dap için birikim yapıyorum. Şu an için erteledim diyebilirim.
İe800 den sonraki velvet konusundaki yorumlarinizi merakla bekliyoruz hocam. Yeni gecis yaptiginiz icin farklar daha carpici gelebilir bence. Sent from my iPhone using Tapatalk
Elbette monster34 Hocam. Neden olmasın. Dap'tan sonra Velveti alırsam, belli bir süre dinleyip burn in yaptıktan sonra deneyim ve tecrübelerimi buradan aktaracağım. En azından ie800 ile arasındaki farkları elimden geldiğince belirtmeye çalışırım.
sahne, enstruman ayrimi, denge konusunda nasildir peki, bilginiz var midir? Sent from my iPhone using Tapatalk
Bana sorarsanız monster34 hocam, alınır derim. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 5 Şubat 2016, İlk mesaj zamanı 5 Şubat 2016 --- Anladım Sertaç hocam. Velveti siz aldınız. Belli bir süre burn-in yaptıktan sonra kulaklıkla ilgili yorumlarınızı yazmanızı bekliyorum.
Ben bir ara kullandım slow şarkılarda netlik enstrüman ayrımı konusunda iyiydi ama beni rahatsız eden çok bariz bir sibilance sorunu vardı .Ayrıca çok renksiz flat bir kulaklık gövde hacim bass seviyorsanız bu konularda çok yetersiz .Ama konfor,yapı,kalite,sağlamlık ,izalosyon konularında da çok iyi .Ancak w 40 genelde pek beğenilmedi kullanıcılar w 30 u ve um pro serisini daha çok beğeniyor .
Merhaba, 700 TL ye kadar kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. Bir miktar daha artabilir. Tercihim sıfır ürün. Mümkünse internet üzerinden değil de, kapıyı açıp içeri girebileceğim bir yerden almak istiyorum. Kapalı olarak Beyerdynamic DT 770 Pro 250 kullanıyorum. Sesinden oldukça memnunum. "Bass kafa" diye tabir edilen müzik dinleyicilerinden değilim. "Gerektiği kadar olsun, fazlasına lüzum yok" diyenlerdenim. Ek soru: Shure SE215 ve SE315 arasında, aralarındaki fiyat farkına değecek kadar fark var mıdır? Varsa/yoksa bile bu modeller hakkında ne düşünüyorsunuz? Alternatifleri nelerdir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bass ağırlıklı şarkılar dinliyorum. Aklımda şuan momentum in ear var fakat bassları beatse göre az olduğu için acaba yenilenen beats tour2mi alsam diyede içimden geçmiyor değil.Beatside kimse önermiyor... Bassları kuvvetli in-ear önerilerinizi bekliyorum.
merhaba arkadaşlar, earpods kulaklığım bozuldu güzel bir kulaklık arama esnasında siteyle tanıştım. kablosuz kulak içi bir kulaklık aramaya koyuldum. işin ehli markaların kablosuz kulaklıklarının olmayışları beni biraz tedirgin etti. araştırmalarım sonunda en bilindik düzgün firma ve kulaklık bilgilerini bulabildiğim Jabra Rox Wireless kulaklığını buldum. Teknik Özellikleri ayrıca sitesinde uluslararası beğeni/yorum alanı yapmışlar taktir ettim doğrusu Fiyatı vatan bilgisayarda ₺399 hepsiburada ve teknosada ₺499 olarak geçiyor. düşüncelerinizi almak isterim? http://www.jabra.com.tr/music/jabra-rox-wireless Edit: Ayrıca Jabra firması Rox wireless kulaklığı için Dolby® sound adını verdiği teknolojiyi kulaklığında kullanılabilmesi için AppStore'a app hazırlamışlar. https://itunes.apple.com/us/app/jabra-sound/id589556828?mt=8 Bu app' te uygula içerisine atılan parçaların Double özelliği, equlaizer ayarları yapmaya yarıyormuş. Benim gibi cahili etkiledi doğrusu. Siz ne düşünüyorsunuz? Başka kulak içi kablosuz ne olabilir?