Hocam fiyat sınırınız? Ne tür müzikler dinliyorsunuz? İkinci el olabilir mi? Vs daha detaylı yazar mısınız?
Dostum fiyat sinirim 400 sifir istiyorum basi agritmayan berrak sesi olan kulaklik lazim simdi sonny ex mdr 110 da bazi sarkilarda sesi yukseltince cizirti yapiyor haliyle bu da kafayi cok agritiyor yabanci muzikler hosuma gidiyor genelde pop dinlerim rock da dinledigim olur yani muzik aralagim biraz genisdir ama sia ve adele benim icin ayri bir kategoride.. Umarim aciklayici olmusumdur.
Momemntum in-ear uygun bir kulaklık olur sizin için.. https://sennheiser.com.tr/product/sennheiser-momentum-in-ear-galaxy-siyah-kulak-ici-kulaklik/377
Dostum yurt disindan da alabilirim bu butceye gore en iyi bu kulaklik mi diyorsun 1 more triple driver ile kiyaslarsan nasil bir sonuc cikarirsin ve momentum son ses de bile disariya ses veriyor mu ?
İkisini de önerıyorum ancak 1 more triple driver biraz daha keskin tiz verıyor..Ben iki kulaklıgıda beğendim..Eğer biraz daha tizli bir ses sevıyorsan uygundur..İkisinin de bassları çok iyi olmakla beraber midleri bir miktar geride. Son ses meselesini ne yazık ki bilmıyorum.
Ben 3 ay önce amazondan aşağıdaki linkteki kulaklıktan aldım,bluetoot özelilği var diye düşünmüştüm ama yokmuş,bu yüzden sıfır kutu duruyor ne yapayım diye bekliyorum,alacağımız kulaklıkları iyi araştımak lazım haklısın.ben aldığımda 84 euroydu Panasonic RP-HC800E-K http://amzn.to/2uwjShu --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 6 Ağustos 2017, İlk mesaj zamanı 6 Ağustos 2017 --- Artı olarak ben kulaklık almadan 3 model arasında kalmıştım,ilginiz çekerse aşağıda modeller var Bu benim aldığım, Philips Fidelio X2 Hi-Fi kulaklık http://amzn.to/2vb8k5n bunlarda diğerleri Philips SHD9200 http://amzn.to/2uvMKqg Sony MDR-1A BQ http://amzn.to/2wwZfTU
philips se evet kargo ile kapıya geliyor sadece 180 euro,çok güzel fiyat,son ödeme ekranına gidince görürsünüz --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 6 Ağustos 2017, İlk mesaj zamanı 6 Ağustos 2017 --- Philips Fidelio X2 Hi-Fi kulaklık http://amzn.to/2wjr1Uk
Sizce arkadaslar yabanci pop dinleyen birisi icin hangi kulaklik daha uygundur. Butcem 400 tl lg g2 telefonumdan dinlicem. Spotify premium uyelik ile cevaplarinizi bekliyorum. Kafamdaki kulakliklar 1more triple drivet K3 pro hd Lz a4 (600 tl gibi fiyati ama dusunurum)
LZ A4 ikinci el (çok az kullanılmış) forumda satılıyordu 475 TL. Bu üçü arasında en anlamlı tercih olur. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 6 Ağustos 2017, İlk mesaj zamanı 6 Ağustos 2017 --- http://www.techno-fi.net/konu/satilik-lz-a4.12056/
Yok sifir istiyordumda o da baya pahali ozaman k3 pro hd midersin 1more triple driver mi dersin yarin siparisi vercem artik --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 6 Ağustos 2017, İlk mesaj zamanı 6 Ağustos 2017 --- Yok sifir istiyordumda o da baya pahali ozaman k3 pro hd midersin 1more triple driver mi dersin yarin siparisi vercem artik
K3 HD yi hiç dinlemedim. 1More Triple içinde incelemeleri okuyup karar verebilirsiniz benim beğendiğim başarılı bir IEM.
merhaba rock ve blues için kulaklık arıyorum sınır 200$ aklımdaki modeller lz a4 ve paiaudio mr3 lz a4 ün forumda incelemesini okudum diğerinide head fi den araştırdım 2.kulaklık hakkında bilgisi olan veya başka tavsiyesi olan yazarsa sevinirim.
1 more E1001 Triple-Driver Türkiyede 500 lira civarı,amazonda 378 lira vergi+kargo dahil,ben denemedim ama güzel yorumları var http://amzn.to/2vAuhgU
Merhaba arkadaşlar. 350-450 lira arası kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum. Yurt içi, yurt dışı farketmez. Genelde metal müzik (heavy, prog, thrash, death, power, folk) ve rock müzik dinliyorum. (prog rock, post rock, shoegaze, classic rock, blues rock). Diğer türlerle aram kötü değil ama nadiren dinlerim. Daha önce Sennheiser cx 400-ii kullandım ve genel olarak memnundum. Kulaklık bozulduktan sonra ara verdim bir süre telefonun kulaklığıyla idare ettim ve şimdi bir tık üstü bir kulaklık almak istiyorum. D&R'da indirimde olan Sennheiser Momentum In-Ear ve CX 5.00i modelleri gözüme çarptı, fakat bu kulaklıkların Cx 400- ii ile arasında ne gibi farkları var, dinlediğim türlere kıyasla alınmaya değer ürünler mi? Sennheiser'dan başka forumda tavsiye edilen 1more triple driver, k3 pro, shure 215 gibi kulaklıklar var ancak teknik bilgim yeterli olmadığından dolayı karar vermekte zorlandım ve bu saydığım kulaklıkları yurt dışından alabiliyoruz gördüğüm kadarıyla. Bu saydıklarım ve sizin de başka tavsiye edeceğiniz modellere açığım. Şimdilik elimdeki kaynaklar iPhone 4, onboard ses kartı olan bilgisayarım (foobar2000, wasapi eklentisiyle dinliyorum daha çok).
shure 215 metale gitmez. 1 more gider ama v şeklinde eğrisi var bas-tiz eksenli çalıyor. Bunlar yerine dışarda kullanım ve kulağa oturması sorun olmayacaksa LZ A4, bunun haricinde de k3 pro ve kinera h3 önerebilirim.