Eğer dediğiniz gibiyse Çin malı bir tel.e göre oldukça başarılı demek ki. Ben foobar+asio'yu geçebilen bir telefon duymadım şimdiye kadar, kendi dinlediklerimden tabi. O yüzden bilgisayarın normal kulaklık çıkışını ben hep daha başarılı bulmuşumdur.
[quote author=Siyah Nur link=topic=2955.msg97683#msg97683 date=1370793300] Eğer dediğiniz gibiyse Çin malı bir tel.e göre oldukça başarılı demek ki. Ben foobar+asio'yu geçebilen bir telefon duymadım şimdiye kadar, kendi dinlediklerimden tabi. O yüzden bilgisayarın normal kulaklık çıkışını ben hep daha başarılı bulmuşumdur. [/quote] Şöyle söyleyeyim 320'lik mp3 lerde foobar+asio+nfb12 yi pek aratmıyor demek istiyorum ama kulağa saçma geliyor. Temmuz ayından itibaren izmir deyim bir buluşmada bir kaç arkadaşa dinletmek istiyorum.
Bende telefonumu değiştirdim ve Xperia Z aldım bakalım nasıl olacak. Henüz denemedim kutusu arkadaşın evinde kaldı. :sad Umarım memnun kalırım note 2den sonra. Yalnız telefonun dışarı verdiği ses çok vasat.
note 2 ile s3 ün aynı olduğunu var sayar isek bence xperia z çok daha iyi edit:bende s3 var arakdaşlarımın note 2 lerini dinledim baya o yüzden böyle dedim
LG 'nin yeni modeli G2 - 24bit/192kHz Flac / Wav müzikleri oynatıyormuş. http://www.anandtech.com/show/7205/hands-on-with-the-lg-g2-lgs-latest-flagship
Çok ilgimi çekti bu telefon, tasarımı da bu sefer olmuş gibi LG'nin. Sırf çalmış olmak için değil de kaliteli bi ses verirse hiç düşünmeden G2' ye geçerim, zaman böyle artık olabildiğince azaltıcan aletleri
Neticede bu bir telefon hifi iddiasındaki bir kaynak değil. HTC One cihazımdan gönderildi
Ha ama işte bu LG onu yapıcakmış, zaten o yüzden haber olmuş vs vs. Yoksa downsampling varsa işin içinde belki onlarca telefon yapıyordur bunu ama manasız ki.
Nasıl anlarız yapıp yapmadığını? HTC One cihazımdan gönderildi
Biri bana bu tipte bir parça yollarsa denerim. Az önce denedim. 24bit 192khz stok olarak oynatamıyor. Poweramp ile de oynatamıyor. Ama Neutron ile oynatabiliyor. HTC One cihazımdan gönderildi
Denemedim abi ama zannetmiyorum çevirme işlemi falan yapıyor olmasın ? Çünkü bu cihazların dac'ı 192khz değil diye biliyorum bir kere .
Zaten öyle yapıyor, yani özellikle 24 bit oynatıyor ifadesi olmadığına göre downsampling ile oynatıyordur bunun da 16 bitten farkı olmaz, stok oynatıcının hiç oynatmaması bunun bir kanıtı zaten. Hatta kesin bilmiyorum ama downsampling sebebiyle normalden kötü sonuç bile verebilir.
LG 'nin yeni modeli G2 eylül sonu Türkiye'de satışa çıkacakmış. 24bit 192KHz oynatma konusunda iddalılar gibi. Benim için şimdilik tek kötü tarafı Samsung s3, s4 'ünün aksine menü tuşlarının ekranın içinde olması . adreste biraz daha detaylı bilgi mevcut. http://www.donanimhaber.com/cep-tel...rsinizda-LGnin-yeni-super-telefonu--LG-G2.htm
Bence tam tersi bir avantaj menü tuşlarının ekranda olması, daha şık oluyor, Xperia SP kullanıyorum onda da böyle, daha çok hoşuma gidiyor. Kötü taraf demek doğru değil bence, kişisel bir tercih o sebeple. LG bence iyi toparladı ve gayet iyi ürünler çıkarmaya başladı, odyofillere yönelik bir ürün yapması da süper olmuş. Sony'den de bir walkman telefonla karşılık bekliyorum artık
Benim için kötü , daha doğrusu kullanışsız diyelim sizin için iyi. Bu tarz ufak ayrıntılar zaten tercih meselesi yoksa ben de şimdiye kadar Sony Experia Z alacaktım . Belki LG - G2 ile bu ayrıntıya da katlanabilirim. Samsung kameralı telefon yaptığına göre Sony'den de walkmanli bir telefon beklememek olmaz ;D