Poweramp aştı kendini son versiyonu ile, çok fazla teknik detaylarını bilmiyorum ama kişisel duyumum ve zevkime göre kulağıma gelen ses dinlediğim üst seviye Dap'lardan daha güzel, şuana kadar bikaç nokta dışında geçen olmadı (xperia arc s). Xperia Z ve DX100ü merak ediyorum sadece, bikaç ayı daha var, sonra ikisinin de tadına bakıcaz inş :angel:
Evet hocam yok. Telefon dac için yazdım. O yüzden sağlıklı olmuyor diye ayrıca söyledim. Xperia Z'nin sesini bende çok merak ediyorum. İleride almayı düşünücem bende. Siz alıyorsanız bi inceleme, kıyaslama çok iyi olur. Hayırlı olsun şimdiden.
Samsung'un yeni çıkacak olan amiral gemisi S4'ün ses kartı ile ilgili bilgi var mı acaba ha ? ??? Bu model de ses kalitesi ve çıkışı artmış mıdır? Hani çipi kullanıyor ? Biraz merak konusudur belki forumda...
samsung ses konusunda çok zayıf,s3 de bulunan wolfson chip'in hakkını kesinlikle vermeyen bir devreleme ve mühendislik yapmışlar samsung dan bişey beklemeyin..
beyler ipod touch 5g VS Sony xperia Z sony daha çıkmadı biliyorum ama teknik verilerden anlayan biri hangisinin daha iyi olduğunu kavrayabilir diye düşündüm ses çıkışları açısından ? bu iki karşılaştırma çok önemli benim için :testere
Ses olayını sayısal verilerle açıklamak zor.Hele şu beğeni var ya.Çok göreceli. İkisi de dinlenip yorum yapılmadan sağlıklı olmaz derim ben.Haaa birde amaç tabii.Çok farklı iki ürün sonuçta.
http://www.engadget.com/2013/05/07/vivo-xplay-phone/ "OPA2604 operational amplifier from Texas Instruments in order to add extra oomph to Cirrus Logic's CS4398 DAC and CS8422 stereo asynchronous sample-rate converter" göz atmaya değer
şöyle bir şey ortaya atsam peki: galaxy s4 vs. htc one (eski model one x değil yeni olan one modeli) vs. experia z ses kalitesi olarak hangisi daha iyi dersiniz?
One'ı ve S4'ü pazar günü Turkcell'de dinledim S4 daha temiz ve daha güçlü geldi bana göre.Z'yi bilmiyorum denemedim.Deneyenler varsa iyi olur.
Head-fi'de gelen yorumlara göre HTC One'ın sesi bu 3ü arasında en iyisi. Sonra Xperia Z sonra S4 denmiş. Ayrıca One ve Z'nin sesi iPhone 5'ten de belirgin daha iyi denmiş. Birkaç kişi sadece ses karakteri olarak Xperia Z'yi daha çok sevmiş ama hemen hemen herkes One'ın ses açısından daha iyi olduğunu söylemeye devam etmiş. Daha dün okuyordum aklımda böyle kalmış.
htc nin beats audio desteğine rağmen daha iyi ha s4 iyimiş o zaman :gulme s3 ümü satıp s4 alıcam bu gazla :cheesy:
Beats Audio desteği Beats kulaklıkların ses karakterine uygun bir EQ ve çıkış güçlendirmesi aslında. Benim gayet uygun fiyatlı HTC Win 8s telefonumda da var pek de işe yaradığı yok ama. Diğer konularda okuduğum kadarıyla çoğunluk HTC'nin ses kalitesini daha çok beğenmiş yine de yukardaki mesajımda açıkladığım gibi.
samsung s4 ü dinledim ses güçlü olmasına rağmen çok multimedia,yani müzikalite yok,içinde wolfson ses çipi ni kullanıpta bu kadar kalitesini bozan samsung mühendislerini kutluyorum ama belli bir standartı tutturmuşlar bütün telefonlarının ses kalitesi kötü..samsung'un..
Diğer modellere göre en iyi ses şuan bu üründe Samsung'lar içinde.Pek kötü denemez.İphone 5'ten daha iyi geldi benim kulağıma.
Samsungun wolfson ses çipi kullanıp voodoo sound destekleyen modellerinde bu yazılım çok işe yarıyor.Ben Nexus s modelini kullanıyorum ve voodoo sound yükledikten sonra telefonda müzik dinlemek oldukça keyifli hale geldi
Hocam ben Blackberry 9900 kullanıyorum.Ses kalitesi ve çıkışı hiç bir işe yaramaz diyebilirim.İçindeki müzikleride arada hoparlörden dinlemek için falan atmıştım.Ama Blackberry'den müzik dinleyenler var,dinleyebilir isteyen.Yanlış bilgi vermeyeyim.Size hangi modeli gelicek?