Merhaba arkadaşlar telefon kullanarak Spotify üzerinde metal müzik dinliyorum. Şu an kullandığım kulaklık Sennheiser HD 2.30 ancak bu kulaklığın metal müzik türündeki performansını sevemedim. Araştırmalarım sonucu AKG Y30' u buldum. Bu kulaklığın metal müzik performansı nasıldır?
Telefon ile kullanılabilir ama bütçe konusuna birşey diyemeyeceğim, ikinci el bakabilirsin belki. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 3 Mart 2018, İlk mesaj zamanı 3 Mart 2018 --- Bütçenize hangisi uyarsa hepsi metalde çok iyi. F/P, en iyisi sr125e
Peki en fazla 250 lira bütçe ile Sennheiser HD 2.30'dan daha iyi metal müzik performansı alabileceğim bir kulaklık var mı?
Aslında rahatlık için kulaküstü tercih ediyorum ama kulalkiçi de düşünebilirim yeter ki metal müzik performansı iyi olsun
soundmagic pl21 modeline bakabilirsiniz. Kullanıyorum tavsiye ederim. Referans bir kulaklıktır. Xiaomi hybrid pro hd (3 sürücülü) modelinden daha iyi ses kalitesine sahip. 30 dolar satın alnabiliyor aliexpress üzerinden ve ses kalitesi cidden iyi. Malzeme kalitesi konusunda çok bir beklenti olmasın vasat düzeyde --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 3 Mart 2018, İlk mesaj zamanı 3 Mart 2018 --- Çok hor kullanırım derseniz sizi yarı yolda bırakabilir --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 3 Mart 2018 --- Am-fi gerek duymazsınız 12 ohm olduğundan her türlü kaynakla baslanebilir. 32-64 ohm direnç verirseniz sesler ciddi anlamda kuvvetleniyor.
Kulağı komple çevrelemeyen kulakları sevmiyorum. Kulak kıkırdaklarını zedeliyor. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 3 Mart 2018, İlk mesaj zamanı 3 Mart 2018 --- Superlux modellerine bakın F/P ürünleri var
Superlux HD668B bakabilirsiniz. Rahatlık anlamında cidden iyi duruyor. Kafanızın üstünü ağrıtmaz. yanlardan bastırıyor. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 3 Mart 2018, İlk mesaj zamanı 3 Mart 2018 --- http://www.techno-fi.net/forum/konu/superlux-hd668b-kafaüstü-kulaklık-İncelemesi.1329/ İncelemesi sitede var bir bakın isterseniz
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Superlux gayet hoşuma gitti, ancak yeterli ses şiddeti almak için amfiye ihtiyaç var gibi duruyor.
Kulaklık tavsiye başlıklarına göz atarsanız hatta oraya sorsanız daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.