Selamlar. 4adet Ba sürücülü audbos p4 kulaklığın var. Ekranı yanık bir fiio E17 ve masaüstü özel yapım bir nos dac ım var. Henüz çözemediğim bir memnuniyetsizliğim var şöyle ki; laptop veya telefona bağladığımda baslar istediğimden çok fazla ve kontrolsüz geliyor. Pc usb fiio E17 yolundan ise baslar istediğimin altında kalıyor. Kulaklığımın hassasiyeti yanılmıyorsam 110db gibi. Genel olarak dip gürültüsü de duyuyorum. Tercih etmem gereken ekipmanlar ne tarz olmalı. 2000tl ye kadar ne yapabilirim. Güncel bir dac/amp mı yoksa DAP mı?
kendi deneyimlerime göre en temel ekipmanın kulaklık olduğunu düşünüyorum, kulaklığı değiştirmeyi deneyebilirsiniz..
baslar kontrolsüz demişsiniz, kullandığınız ekipmanların dediğiniz olumsuzlukları yapmaması gerek, o yüzden kulaklık demiştim..
Hidizs ap100 ile baslar kontrol ve dokuya kavuştu. Bilgisayar ların kulaklık çıkışları gerçekten kötüymüş. Fakat şimdi de acaba hidizs in çıkışına amfi eklesem ne olur diyorum. Bir deneyeceğim.
Hidizs in sanırım line Out çıkışına fiio E17 bağladım. Ses kalitesi hakkında yorum yapacak kadar dinleyemedim ama ses seviyesi düştü. Ekran çalışmadığı için gain i yükseltemedim. Yorumu olan?
line out'ta amfi devreden çıktığı için gain ayarı olmaz. e17'nin gücü ap100'e göre düşükse ses seviyesinin düşmesi normal.