İşte tek maksat bas bas vurması değil o sebeple fxz200 e yöneldim birde 2013-1014 eisa best product ödülü almış merak ediyorum doğrusu.
Kullandığınız müzik çaları bilmiyorum ama aradığınız kaliteli uzayan sub-baslarsa ve x3 veya dx50 gibi güçlü bir dapınız varsa veya en azından altına takabileceğiniz sağlam bir amfiniz varsa size Pfe 112 tavsiye ederim. Pfe'nin basları son derece kalitelidir ve mid-bass problemi yoktur hatta mid bass neredeyse yoktur bile diyebiliriz. Basdan sub-basa kadar son derece flat sayılabilir.
İlk kullandığım kulaklıklardan birisidir cx300 den daha başarılıdır ama şu an için fazlasıyla yetersiz kalıyor.
Pfe alırsa büyük ihtimal ertesi gün satışa koyar.Arkadaşın demek istediğini ben anladım gibi,biraz V şekil bi kulaklık istıyor.Bence karar verdiğiniz kulaklık uygun.
Ben olsam, 200 dolar gibi bir rakamı fxz200e vereceğime, 400 lira ikinci el fx700e veririm. Bence çok daha mantıklı. Fxz200 dinlemesem de fx700 kadar olacağını hiç sanmıyorum.
Pfe, tavsiye isteyen arkadaş için hiç ama hiç uygun değil. ep630 ise zaten çöp. Arkadaşlar şaka yapmak istemiş galiba.
İzolasyonu iyi bir kulaklık arıyorum fx700 bu konuda ne derece başarılı olacak soru işareti açıkcası yüksek sesle müzik dinlediğim için toplu taşımada sağdan soldan rahatsızlık bakışları ile karşılaşmak istemiyorum.arkadaşla yakın olsak bir dinlemek isterdim.
Şaka yaptığınızı düşünüyorum. Eisa'yı boş verin, ama FXz-200'ün yorumları genelde olumlu, istediğiniz tarza da uygun görünüyor, yerinizde olsam kararımdan dönmezdim.
Orhun5454 denedi bir kafede, yüksek seste dahi bir Apple earbud gibi canlı yayın yapmıyordu etrafa. "Dışarı ses verir" derken insanlar o ızgaraları dışarı ses veren bir hoparlörle karıştırmasınlar.
elbette değildir, bu konuda çok iyi olduğunu duymadım sadece onu demek istedim. Yüksek sesle müzik dinlemeyin diye tekrardan uyarayım ben, ilk uyardığımda yazdığınız şeyi anlamadım açıkçası. Bu sadece alışma meselesi, birkaç hafta normal dinleme seviyelerinde dinleyin alışırsınız(eğer ciddi duyma kaybınız yoksa) Sizin sağlığınız için bu.
Uygun uçlarla durumu idare ediyor Katılıyorum, ses seviyesini gittikçe düşürerek müzik dinleyin. Çevredekileri değil, kendinizi ve kulaklığınızın diyaframını düşünün öncelikle. :angel:
arkadaşımın hesabı üzerinden fxz200 alacaktım ama malesef amazonda hesabı yokmuş ebay de hesabı var oradada 221 dolara geliyor ve beni aşıyor mecburen başka bir alternatife yöneleceğim :sad
Az evvel linkte okuduğum inceleme ve yapılan yorumlara istinaden fx700 fikrini tamamen kafamdan çıkarttım. http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=5274.0