Head deki karşılaştırma fotolarınıda inceledim işin içinden çıkamadım. Ath uzmanları konuya bekleniyor. 7089 eklentisini görüntüle 7090 eklentisini görüntüle 7091 eklentisini görüntüle 7092 eklentisini görüntüle 7093 eklentisini görüntüle 7095 eklentisini görüntüle 7094 eklentisini görüntüle
Gerçekten bu konuyu ben de çok merak ediyorum aliexpressten alınma değil mi ? Yayaotiger gibi bir mağazaydı sanırım ben de alıyordum kıyısından döndüm 1more seçimi yaptım.Eğer aldıysanız ses kalitesi hakkında bilgi alabilir miyim ?
Daha almadım arkadaşlar. Alabilirim. Ancak güvenemiyorum. Satıcı güven veriyor ancak arkadaşından almış kulaklığı ikinci sahibi ve kendiside çakmalara hakim diil. Fatura yok. Ebay v.b sitelerde orjinali 250 dolardan başlarken (japan import) çakmaları 50-70 dolar gibi. (hong kong) Headfideki karşılaştırmada çakması birebir aynı .İnanılmaz aynı yapmışlar. 7106 eklentisini görüntüle Sıfır olsa jackda pilastik koruma ve titanyum kubbelerde koruyucu sticker var orjinalde ancak sıfır diil tabi. Aynı şehirde olsak daha emin olabilirdim. Ancak çinliler çakmaya öyle özenmişki sesininde fena olmayacağını düşünüyorum. Ben güvenilir limanım ex-750 ye demirleyeceğim galiba. İlgili head konusu araştırmak isteyene rehber olması açısından: https://www.head-fi.org/threads/pic...-ckr10s-box-etc-are-they-real-or-fake.752204/
Ben de almayı düşünüyorum inceleyeceğim.Gelen 1more sesi kısık gelirse satıp bunu alabilirim orjinal gibi olmadığını biliyorum %5-%10 a kadar ses kaybı da kabulum yani
Sadece ses şiddeti diil kalitesi de düşük olur çakma kulaklığın aman diyim. Benimki bi varsayımdı. Zamanında az çakma sony ile kandırılmadık teneke gibi sesleri vardı. Tabi ucuzdu o zamanlar şimdi çakmalar bile pahalı.