Sitelerinde upgraded and simplified versiyonu olarak nitelendirilmiş. İncelemeni merakla bekliyoruz k
Teşekkür ederim FLC 8s de kullanmış biri olarak, ses ve yapım kalitesi üzerin çok şeyler kattıklarını tereddütsüz söyleyebilirim. Şahsen çok severek dinliyorum ve parasının hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum.
Gökhan hocam güle güle kullan seste ne gibi değişiklikler var, kısaca? nozzle açısı aynı galiba, fit'te değişim var mı?
Teşekkür ederim Naim hocam Sesteki farkı söyle tarif edeyim, birincisi FLC8s'e göre daha doğal bir genel sunumu var, özellikle tiz bölgesindeki metalik sunum giderilmiş. Ayrıca alt frekans bölgesi de daha vurgulu, gövdeli ve doğal çalıyor. Ben en çok vokali ön plana getiren filtreyi sevdim. Nozul açısı aynı gibi ve filtre sistemi önceki seri ile aynı, tek fark FLC 8d'de sadece nozul kısmına takılan filtrelerin olması. Fit gayet başarılı ve kasa çok daha kaliteli.
Arkadaşlar 50$ altı telefon ile kullanılabilecek dac/amp tavsiye etsenizde bizde şuraya fotoğraf atsak
Şayet USB C arayüzü kullanan bir telefonunuz varsa Hidizs Sonata HD ve Musiland MU1 tavsiye ederim. Hem ufak hem güçlü hemde 50 dolar altı bu iki ürün de. LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumunuz için teşekkür edereim. Malesef telefonum type c değil. Acaba buna nasıl bir çözüm üretebiliriz?
Teşekkür ederim Aslında ben pek şirin bulmadım. Yuvarlak hatlarıyla üstündeki D1 daha şirin. D50 tek parça, köşeli, metal kasasıyla -ki boyutuna göre ağır olduğunu da belirteyim- biraz daha ağırbaşlı kalıyor. Çıkardığı ses hakkında yorum yapmak için erken belki ama çözünürlüğü yüksek, detaylı çalan bir alet olduğunu şimdiden söyleyebilirim. Arka plan temiz, tizler detaylı belirgin, baslar sıkı, net vuruyor, midler beklediğimden daha kalın gibi, daha cılız tahmin ediyordum, değil. Bir miktar sıcak tarafta bile diyebilirim, belki HD600'ün mid basları burada beni yanıltıyor (amfi violectric hpa v90, ifi itube'ı zincirden çıkardım). Sunumu dinamik, detay ve berraklık ile birleşince DAC'ın ilk dinlemede bir "wow" etkisi var. Ancak zamanla yoruyor gibi. Ama bütün bunlar iş çıkışı yorgun kafayla, pişmesi tamamlanmış bir cihaz hakkında ortaya konan düşünceler. Bekleyip görmek lazım.