Hugo gerçekten mükemmel bir cihaz. Bt de bile kendine has bir tınısı vardı. Oriolus mk2 birlikte bende en cok iz bırakan cihazlardan...
Teşekkürler Hayri hocam Audiosanctuary.co.uk üzerinden aldım. Kardeşime Bakü'ye gönderttim ve onun da tatilde yolcu yanında getirmesi ile herhangi bir ek vergi ödemeden sahip oldum. Toplamda 1030$ gibi bir tutara geldi.
Hayırlı olsun güle güle dinleyin. Herhalde 2. versiyonu çok daha pahalıya gelirdi değil mi, bakmış mıydınız?
2. versiyon derken "Chord Hugo 2" mi demek istediniz? Bu ilk Chord Hugo nun çıkışları iyileştirilmiş ikinci versyonu. Chord Hugo 2 ye bakmadim ama Türkiye, Azerbeycan gibi Avrupa Birligi uyesi olmayan ülkelerden alınca "tax-free" alınıyor. Turkiye %20-40 arasında vergi eklerken, Azarbeycan 1000$ a kadar eklemiyor.. O bakımdan İngiltere fiyatindan biraz daha ucuza alınabilir.
Kasım ayı gibi Hugo 2 alamaya niyetlenmiştim, audiosanctuaryden posta dahil 1520 sterline geliyor. O zamanın kuruyla 7500 TL ediyordu, kutusu küçük olduğu için ve audiosanctuary üzerine fiyat yazmadığı için muhtemelen gümrüğe takılmazdı fakat takılırsa 1500 euro üst sınırını aştığı için vergisini verip bile alma şansım yoktu, o yüzden vazgeçtim. Şu an baktım güncel kural 11500 TL , artık tamamen hayal.
Daha iki gün önce elime ulaştı Secret Garden Kısaca ilk izlenimlerim, klasik V Shaped diye tabir edilen bass ve tizin daha belirgin ve önde olduğu orta frekans bölgesinin biraz geriye yaslı ama yeterli detaya sahip olduğu çok müzikal hafif sıcağımsı bir tonalaması var. Kasa şahane, kablo güzel, işçilik fiyatını hak ediyor, konfor ve fit de benden geçer not aldı. Massdrop fiyatı da güzel. Alın derim
Gri carbonfiber detayi cok iyi dusunulmus eger kasa bundan yapildiysa cok buyuk bi iscilik var derim HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi