Çok geçmiş olsun. Umarım kalan eşyalar da bulunur. SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet abi lz a4'ü dinlemedim. A5 bugün elime geçti ilk izlenimim gayet iyi. V şekilli bir kulaklık midler geride direk ilk takışta hissediliyor ama detay seviyesi gayet iyi tizler sizin seveceğiniz tarzda. Daha önce böyle enteresan basları olan bir kulaklıkta dinlemedim. Bayağı dolgun basları var. Tabi bunlar bugünlük ilk intiba. İleriki dönemlerde ki dinlemelerimde tam fikrim oluşur. Sese hudut çizilmiyor hemen Ahmet hocam
Kısa izlenimler için teşekkürler Eren. Bir de filtreli bir iem Lz A5. Bu da çok tür dinleyenler için bir avantaj. LZ A4'ün de bassları iyiydi mesela.
Meizu Live için bir iki hafta içinde inceleme yazacağım. Fiyatı bazında çok ama çok iyi bir kulaklık. Kutusu kutu içeriği ses kalitesi gerçekten çok başarılı çok şaşırtıcı oldu benim için eksikleri muhakkak ki var ama 200 dolar seviyesinde ki fiyatıyla daha üst fiyatlarda ki kulaklıklar ile kesinlikle yarışabilecek potansiyelde bir kulaklık olmuş. Meizu'da hafif v şekilli ama lz a5 gibi değil kristal bir ses verirken sürücüleri armatür olmasına rağmen derine inen çok tatlı basları var. Eğlenceli çalıyor ama mikro detay hat safhada ortalama bir sahnesi var derinlik olarak daha iyi ama hafif V şeklin de etkisiyle sahne kat kat ayrılıyor. Meizu Live şaşırtıcı dediğim gibi Furkan Hocam. Tizleri bazı parçalar da parlıyor bu gibi eksi yönleri de var. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 2 Ekim 2018, İlk mesaj zamanı 2 Ekim 2018 --- Bu arada Hifiman re0 Ali hocamdan hediye sırf ufacık bir yardımım dokundu diye böyle bir sürpriz yaptı bana çok teşekkür ederim kendisine Gr07 de Furkan hocamdan hediye gelmişti. Zamanında alıp ta seslerini özlediğim sıkıştığım an sattığım kulaklıklar bunlar. Hediye gelince hep bende oluyor her koşulda
Selamlar, çok yoğundum cevap yazamadım. 006ts ile kullanıyorum. Daha doğrusu yoğunluktan dinleyemiyorum. 006ts ile yan yana duruyor bir de bryston bha-1 ile hifiman he6 yanlarında arkadaşlık ediyorlar
@Picasso16 Tam isabet ) Güzel set gerçekten @moonstar Abi sesini sevdiğim icin duruyor hala satmaya kıyamadım,boyle enteresan bi sey daha bulamam heralde Oriolus mk2 yi cok beğenıyorum,ileride alırsam heralde yine uzun seneler kullanacagım bi iem almıs olurum.
En güzelini yapıyorsun Uzun yıllar ekipmanlarını kullanan insanlara hayranlarım Oriuslus Reborn al ama