valla dap galerisine yalniz takilan bir amfi eklemis olduk ama 19 mart'in serefine boyle olsun bugunluk (ilginc bi tesaduf, ne diyim ) Hi-Fi Stereo 6p13p
Lambalı amfiler estetik olarak güzel olsalarda meşhur distorsiyonları ve kısmen yavaş kalmaları işi bozan faktörler bence. Solid state bir tasarımı yeğlerim.
bu da helalinden. sirasiyla olmamakla beraber: -PA2V2 -Go-Vibe 5 -LaRocco PRII -Ray Sammuel SR71 -Ray Sammuel The Hornet "M" with about 225 hours of burn in -Dr. Xin Supermini IV -Dr. Xin Supermicro IV -Xenos 0HA-REP -Pint Amp made by DieInAFire -Pint Amp made by MisterX (the one in the Hammond case) -Practical Devices XM3 -Musical Fidelity X-Can V2 (un-modded) -LaRocco Home PPA kaynak: head-fi.org
sonrasında ne demiş ama bak Just kidding... I don't use the K180 at all. They sound absolutely horrible, even with a proper amp. Guess they were made in 1973. But they look nice on photos.
Biliyorum zaten işin espirisi diye konulduğu belli. Böyle bir işe kalkışmamak en mantıklısı olur. K1000 görevimiz tehlike olur hoca.
evet bu zeki arkadaşı bende görmüştüm.aslsında d2ye elektrostatik stax kulaklıklar bile bağlanır.ne de olsa 37+37mw daha ne olsun)
e500 le vibez hem cok sik hem cok portatif hemde cok kullanisli olurlar ... iclerinden birtek bu kombinasyonu isterdim digerlerini tasiyamazdim
Evet hoca o benim de çok hoşuma gitti bayağı tatlı durmuş. Vibez'ın olduğu resim ise aletin gerçek yüzünü ortaya koyuyor.
Hele Vibez'de bir Vu Meter açmış kerata benim gibi, sırf onu izlemek yetiyor vallahi. Müthiş bir özellik, hatta bazen de arkaya Scope, yani müziğin ses dalgası grafiklerini açıyorum, ikisi bir tam coşturuyor. Eleman da işini biliyor belli ki... Yine Vibez'ın nasıl göründüğünü anlatan güzel bir resim.
bu da 2. dunya savasi doneminin denizalti elektronik aksamini cagristirdi bana (nasil bir cagrisimdir, o da ayri bi konu). birazdan bir alman destroyeri frekansi yakalayacak arkadas alttaki ne, bi fikriniz var mi?