Constantine'de serisi kesinlikle olmalı türünde bir filmdi ama Keanu Reeves neden zamanında geri çevirdi, kimbilir..
Bu filmi ısrarla tavsiye ediyorum eski bir film izlemeyenler vardır bu filmi izlemeden ölmeyin😔 Cennetin Rengi 8,2/10-IMDb Cennetin Rengi 1999 İran yapımı dramatik filmdir. Özgün adı Rang-e khoda dır. İngilizce konuşulan ülkelerde The Color of Paradise adı ile gösterime sunulmuştur. Özgün ismi Tanrı'nın Rengi anlamına gelmektedir. İlk gösterim tarihi: 8 Şubat 1999 Yönetmen: Mecid Mecidi Süre: 90 dakika Oyuncular: Mohsen Ramezani, Hossein Mahjoub, Elham Sharifi, …
http://www.imdb.com/title/tt2369135/ Arabalara vs meraklı olduğum halde filmden pek tat alamadım hızlı ve öfkeli serilerinden sonra pek sarmadı.Senaryo çok zayıf oyunculuk çok kötü Aaron Paul bile filmi kurtaramamış imdb den nasıl 7.4 puan almış anlam veremedim.
Arkadaşlar çok eskiden trt de izlediğim bir filmi bulmaya çalışıyorum. Belki aranızda bilen çıkar. Yetmişli yılların sonu ya da seksenlerin başında çekilmiş olması lazım. Birkaç işçi sınıfından kafadar, hayatlarını değiştirmek için radikal bir karar alıyorlar ve Güney Amerikada bir uyuşturucu baronunu soymayı planlıyorlar. Silah falan satın alıyor, hatta uçak kiralıyorlar. Ama işler pek planlandığı gibi gitmiyor. Filmin adına bir türlü ulaşamadım. Ama uyuşturucu baronunu james Coburn oynuyordu diye hatırlıyorum.
No, siyasi gecmisiyle iyi yuzlesebilmis bir Sili filmi. No, yuzde 30'unu gercek goruntulerden aliyor olmasi ve/bundan dolayi sinematografisinin eskitilmis goruntuler icinde gecmesiyle yari belgesel. No, icerdigi politik gerilimiyle Sydney Pollack'in Three Days of the Condor'indan ziyade, Costa-Gavras'in Z'si. No, 12 Eylul'den cok Haziran. No, "Ziplamayan Pinochet" Si? No.
Film değil de, breaking bad'in dördüncü sezonunun ilk bölümünü izledim az önce. Bundan daha iyi bulduğum filmler sayılıdir. Senaryosu, oyunculuğu, yapım kalitesi, hatta müziği bile birçok ful metrajlı filmin çok ötesinde. Harbiden etkileyici. Bölümün sonundaki müzik: Alexander - Truth:
Diziler bana hep bilindik konularin ticari kaygilar sonucu esnetilmis ve uzatilmis halleri gibi gelirdi bana. Ancak bir House of Cards yahut Breaking Bad sanat eseri resmen. Bu halleri ile mukemmeller. Yani dusunebiliyor musunuz Yalan Dunya'daki Selahattin'in bosandigini? Filmdeki gerilimin yarisi Selahattinin esini aldatmasi uzerine kurulu. Dolayisiyla bir tek duzelik don lastigi gibi esneye esneye devam ediyor. Buna karsin House of Cards'taki ve Breaking Bad'teki ana karakterlerin ansizin olumlerini karsilastirin. Pat kut karakter harciyorlar. Cunku konu ve orijinallik sıkıntısı cekilmiyor. Seinfeld'i de farkli ancak benzer kategoriye koymak isterim. Olabildigince siradan olaylar ve tepkilerin oldukca siradisi islenisinden dolayi.
Ozur dilerim. Kendi yazimi degistirdim. Isterseniz siz de benim alintimi silin, daha fazla zarar vermis olmayayim... :-X
Olur mu öyle şey,amacım yüzünüze vurmak değildi. Ilımlı karşılıyoruz, aslında o diziyi izlemiyorum bile. Sonucunda hepimiz insanız hatalarımız olmazsa olmaz. Büyüttüğüm için özür dilerim.