Yeni dikkatimi cekti bu, adamlar ilginc bir urun ortaya cikarmis bang & olufsen'le. 15-20 gun once Gittigidiyor'da 4950ytl'den kapanmis, asgari fiyata ulasamamis. Su anda eBay'de 2300$'a satiliyor. samsung.com'dan alinti: tamami icin bkz. http://www.samsung.com/tr/news/news...rproduct&news_ctgry=mobilephone&news_seq=5558
Bu ürünün ilk modelini görmüştüm(bu 2. model) herzamanki BO fahiş fiyat politikasının ürünü, samsungu bile yoldan çıkardılar
Şahsen bukadar para vermem. Altı ustu telefon. Canım okadar muzık dınlemek sıtıyorsa gıder eve amfi, hoparlör ve cd calar alırım. Zaten bu fiyata bır hi-fi set alınır.
Ürün mü, fiyatı mı daha benzersiz karar veremedim. İşin aslı telefon ve müzikçaların birleşmesi, tek alet taşımak gibi bir amaç gütse de, ikisinin tasarımı farklı noktalara hitap ediyor gibi geliyor bana. Ben telefon dendi mi, pratik, sağlam, acil kullanımlara uygun, önünde gerçek tuşları bulunan birşey hayal ediyorum. Diğeri ise rahat, keyifli bir kullanım için. Olay bunların birleşmesinin popülerleşmesine doğru mu gidiyor emin değilim. Tatsız görüşmeler yaptıktan sonra bir de müzik çalarımdan soğumayayım da.