Siz gidin farsca kayıtları dinleyin. Onlarin 320 kbps kayıtları bile bizim flaclarımızdan çok daha iyi...
Albümleri de değilde bazı sanatçıları soyleyecegim 1 hoorosh band 2 Satin 3 puzzle band 4 hamid hiraad 5 mohsen yeganeh 6 babak jahanbakhsh Benim aklımda sadece bu fars sanatçılar var bunların eğer flac kayıtlarını bulabilirseniz kayıtları çok net ve güzel
Önce fars sanatçıların mp3 leri bizim flac kayıtlardan iyi deyip sonra bunların flac kayıtlarını dinleyin demişsiniz. Bu ne yaman çelişki.
Beni once iyi anlamaya çalış sonra celiskiden bahset. Ben dedimki farsca müziklerin 320 kbps'i bile Bizim flaclardan çok daha iyi. Bu müziklerin flaci çok daha güzel olacak diyorum. Doğruya dogrtu adamlar bizden daha guzel kaliteli müzikler yapıyor hak sahibine hakkını vermek lazım
Abiciğim karmayi ben tidalden dinlemiştim kayıt olarak fena değil güzel ama farsca müziklerin poplarin replerinin yeri çok farklı benim paylaştıklarımdan emin olun çok daha kaydı net olan müzikler var ama aklımda değil. Mesela moein Z var onu flac olarak dinleyin qobuzdan dinlemenizi tavsiye ederim.
https://open.spotify.com/track/6yBVfW4KwMvZDKdUTltqw8?si=321Zgv9dTCSk5io70WDgPQ Tarz bakımından benden çok uzak ancak fazlasıyla kaliteli geldi...
Siberya'daki donmuş gölde gırtlak türküsü söyleyen iki kafadarın 24bit 98KHz flac'ını dinlesek soğuk soğuk eser mi ki?
Birsen Tezer İkinci Cihan albümünün kaydı da Türkiye standartlarının üstündedir. Aynı zamanda güzel de bir albümdür.