Merhaba arkadaşlar, KZ ZS10 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ? Bu fiyat (180 tl gümüş kablo + bluetooth kablo + mic kablo ) aralığında tavsiye edeceğiniz başka kulaklık varmıdır. ATH-IM50 de düşünüyorum kararsızım, daha önceden simgot en700 kulandım. Dinlediğim müzik türü deepdown elektro, house, klasik müzik. Teşekkürler.
KZ10 boyut olarak büyük bir kulaklık. Eğer kulak kepçeniz küçükse tam oturmuyor ve izolasyon sağlanmıyor. sese gelecek olursak eğer basslı müzik dinlemeyi düşünüyorsanız sizi memnun etmeyecektir. Tiz ağırlıklı bir kulaklık. Akustik ve vokal ağırlıklı parçalarda güzel sonuçlar veriyor. Ayrıca eğer almayı düşünürseniz mutlaka gümüş kablo ve hafızalı sünger uçlarından temin etmenizi öneririm. Saygılar
zs5,6,10 kullanan biri olarak 10 ayrı bir yerde fakat şu an auglamour rx 1 kullandığım için daha temiz daha sıcak bir ses aldığımı söyleyebilirim. bir daha in ear mı asla earbud keyfi bir başka auglamour rx1 özellikle.
Merhaba bilgiler için teşekkür ederim basslı müzikler dinliyorum genelde ve kulaklarım küçük o yüzden tavsiyenizi dinliycem. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 23 Temmuz 2018, İlk mesaj zamanı 23 Temmuz 2018 --- araştırmasını yapıcam teşekkür ederim. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 23 Temmuz 2018 --- dikkate alıcam tavsiyenizi