Selam arkadaşlar. Birçoğunuzun anime izlemediğini düşünüyorum bu yüzden de sevebileceğinizi düşündüğüm anime müziklerini paylaşacağım Birçok dizi film müziklerinden daha güzel eserler çıkıyor animelerden.Umarım beğenirsiniz. Elfen lied Tengen Toppa Gurren Lagann Steins;Gate Berserk Mahou Shoujo Madoka☆Magica Sword Art Online Rurouni Kenshin Rurouni Kenshin - Trust and Betrayal Naruto ve Naruto Shippuuden Şimdilik bu kadarı yeterli Keyifli dinlemeler arkadaşlar. Naruto'nun müziklerinin çoğu üzünçlü ve sakin. Gece dinlemesi çok keyif veriyor
Süper sadece ben varım sanıyordum anime seven naruto'nun müzikleri gerçekten mükemmel.Neredeyse bütün müzikleri güzel olan anime çok nadirdir.
Evet hocam zaten onun müziklerini koydum yukarıda var Adamlar yapıyor ya. Çoğu film müziklerinden güzel
Oy oy bi sürü anime seven varmış da haberim yokmuş çok iyi bu başlık altında anime müzikleri paylasiriz
Orochimaru theme Bach'ın toccata and fugue adlı eserindeki küçük bir kısmın uyarlanmış halidir. Çok akılda kalıcı ve sevilen bir theme çünkü yapımcısı bir deha.. Bach.. kolay değil..
Anime ve müzik dendiği anda Fullmetal Alchemist Brotherhood'dan başkasını tanıyamıyorum. Hayatım boyunca 10 kere anca ağlamışımdır, 5'i bu anime yüzünden. 64 bölümde yüzlerce müzik olmasına rağmen birkaç favorimi koyayım. Bazıları aynı olayın farklı aletlerle çalınması ama yine de güzelliği tartışılmaz bile. Favorilerim;
Anime izleyen biri değilim de birkaç yerde Cowboy Bebop'un müziklerine denk geldim, genelde güzel parçalar vardı.
Uzun zamandır paylaşım yapılmamış. Anime seven pek yok herhalde forumda Bende yeni keşfettiğim 1-2 parçayı bırakayım. Flac dosyalarını bulamadığım için içime oturdular resmen. Aslında bu tam aradığım müzik değil. Ama en iyi bunu bulabildim.