Turbine son kulaklık olmaz bence ama ie80(ie8'den kötü değilse) son kulaklık olur. Özellikle müzik zevkinize göre. Bence ie80'i çok daha fazla seveceksiniz. Uzun süre ie8 kullandım, ondaki bası başka hiçbir iemde bulamamıştım. Çok abartı vurgulu değil ama sanki sadece bas veren ekstra bir sürücü var içinde o derece sese etki etmeden(boğmadan) vuruyor. Sahnesi de iemler arasında en geniş olanlardan biriydi. Sattığıma pişman olduğum tek kulaklık ie8'dir.
Sibilance yapmıyorsa onu daha çok beğenebilirim evet ama sibilance yapıyorsa istediği kadar iyi olsun çok rahatsız oluyorum. ex600,gr07,cks90da öyle oldu. Turbinenin tizleri nefis ve sibilansdan eser yok. Umarım ie80de sibilance sorunu yaşamam ve dediğiniz gibi olur
ie8'de sibilance yoktu, ie80 için de ie8 neredeyse aynı diyorlardı, onda da yoktur. Sibilance olsaydı ie8'i ben de sevmezdim.
2 gündür dinliyorum. Hem gr07de hem ex600de hem cks90da sibilance sorunu yaşayınca üst seviye iemlerde bu sıkıntı olacak sanmıştım ama değilmiş, ben gidip sibilansa müsait kulaklıkları bulmuşum ie80den de memnunum sibilance yok gerçektende sahnesi çok genişmiş, enstumanlarda çok iyi seçiliyor. Yalnız yüksek seste ie80 bozuluyor. İphone'da %75 civarı ses seviyesinde ie80 mükemmel ama ses tam açıkken karışıyor, bu türbine'de olmuyor. Birde 5 seviyeli bass ayarlama kısmı çok farkılıklar yaratacağını düşünmüştüm ama çok birşey değişmiyor. Birinden vazgeçmem gerekirse tabiki turbine'den vazgeçerim ama f/p bakımından benim gözümde turbine çok daha iyi.
Ben hep bass kademisini 2-3 ayarında tutuyordum.En iyi sesi öyle alıyordum.Ses bass 1. kademedeyken daha çok bozuluyor.3.4. ve 5. kademede ise bozulmalar azalıyor.Bir de 1. kademe ile 5. kademe ile arasında çok fark var.Karşılaştırın derim.
Evet 1de daha çok bozuluyor ben 5de tutuyorum ama yinede yükseste bozulma oluyor. Şimdi tekrar karşılaştırdım 5. kademedeyken bass biraz daha derinleşiyor, şiddet olarak artmıyor. Sesi biraz daha koyulaştırıyor gibi. Mutlaka farklılık var ama benim beklediğim, sandığım kadar değil. Bass konusunda turbine'den daha memnun kaldım Tşkrler.
amazon websitesinde kulaklık için muazzam bir indirim yapmışlar. güvenilirlik ve gerçeklik konusunda şüphe etmemize gerek var mı ? eğer yoksa fiyat muazzam http://www.amazon.com/Monster-Turbi...5130747&sr=8-1-spell&keywords=monster+tirbune
kargo ile beraber 166 liraya geliyor almak isteyen için güzel bir fırsat eğer fiyatı sürekli bu seviyeye çekilmediyse ;D
Direk dolar olarak ödeyin kargo dahil yaklaşık 159 liraya geliyor böylece. Sürekli 80 dolara düşüyordu fiyatı şu an 65 dolar, çok iyi fiyat. Paraya sıkışık olmasam alırdım.
bu yurt dısı ıslerı var ya ocagımı batıracak az kaldı) Her kampanyada buldugum kulaklıgı alır oldum. :evl
:yourock Çok çok iyi fiyat ben aldığımda 79$ dı artı kargo var tabi. 4 günde elinize ulaşıyor. "sold by Amazon" yazmasına dikkat edin, başka kullanıcılar da satış yapabiliyor o sitede. Amazon yetkili satıcı sorun olmaz garanti kapsamında yardımcı oluyorlar.
Ben de dün kargosu ne kadar diye bakmak için satın alma ekranının sonuna kadar geldim,bir an boşluğuma geldi bir de bakmışım sipariş verilmiş ;D neyse artık bir de turbinimiz olsun bakalım umarım basları denildiği kadar rahat dinleniyordur aksi takdirde 2 haftaya "sıfır ayarında turbine" ilanı görebiliriz :evl