Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceğiniz, inanılmaz ilgili ve hoşgörülü bir üye sevgili Gökhan Bey. Küçük bir özet geçmek gerekirse, yapı kredi ile yaşadığım bir problem yüzünden kendisine ödemem 2-3 gün gecikti. Bu sürede kendisi satın aldığım kulaklığı bana yollamak gibi bir incelikte bulundu. Yapı Kredi ile sorun çözülür çözülmez ben de kendisine ödeme yaptım. Sabrı, süreç sırasında sergilediği tutumu ve yardımseverliği için kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Sevgiler ve saygılar..
@Synthyss Çok tesekkür ederim Yağız Bey Valla mesajınızı okuyunca acaip duygulandım. Forumun amaçlarından biri de yardımlaşma olduğu için bana gayet normal geliyor böyle şeyler. Hele bir de o heves ve heyecanı görünce dayanamıyorum Sağolun. Saygılar ve Sevgiler...
Gökhan hocamla benim de bir tane ürün alışverişim oldu.Bu sayede de tanıştık,telefonda konuştuk.İlgili,güleryüzlü bir insan kendisi.Tanımaktan memnun oldum.Gönderdiği ürün harfi harfine dediği gibi çıktı,ve bugüne kadar aldığım en sağlam kargo paketiydi Gökhan hocanın bana gönderdiği paket.Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ederim.
Selamünaleyküm arkadaşlar Böyle bir başlığı görünce yazmak istedim. Gökhan kardeşimle benim de alışverişim oldu. Gerek beyefendiliği gerekse bu konulardaki tecrübesi ile olsun örnek bir arkadaşımız. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.k
Az alışverişimiz, konuşmamız olmadı sanıyorum değil mi dostum? Beyefendi bir kişiliktir kendisi. Daha çok alım yapmış olsa da ne satarsa satsın gözüm kapalı öneririm. Bunu hem kendime hem de foruma duyurmuş olayım tekrardan.
Rica ederim Ahmet hocam. Alışverişimizden memnun kalmanıza sevindim. Değerli yorumlarınız ve ekipmanlar konusunda bana verdiğiniz bilgiler için de canı gönülden teşekkür ederim. İyi günlerde kullanın Aleykümselam Atilla hocam. Kendisi bana denemem için sorgusuz ve sualsiz Takstar ve Somic kulaklıklarını göndermişti. Sayenizde Takstar gibi tam bir f/p kulaklığına sahibim ve her dinlediğimde size teşekkür etmekteyim Güzel yorumlarınız ile beni onurlandırdınız. Evet dostum Gece gündüz demeden her soruma cevap verdi ve her konuda yardımcı oldu. Kendisi diğer arkadaşlar gibi çok Beyefendi bir insandır. Denemem için ie800 göndermişti ve birçok alışverişimizde yardımcı oldu. Gözü kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
Kendisi ile xq10 alışverişi yaptık. Ücreti hemen yolladı. Çok dürüst bir arkadaş. Gökhan bey gibi değerli bir dost kazanmış oldum.
Kendisinden 6 ay önce bir urun aldım bu 6 ay içerisinde ne zaman bir soru sorsam ne zaman bir şey danışsam üşenmeden sıkılmadan hala samimi güler yüzlü bir şekilde cevap veriyor Gökhan beye buradan tekrar teşekkür ederim kendisi çok çok iyi bir insan
Gökhan hocamdan DX90 satın aldım, satın alma sürecine kadar olan olumlu ve güzel sohbetimiz, benim arayışlarıma kattığı fikirler ve dost canlısı tavırları biryana, üst düzey kargo paketlemesine değinmeden geçemeyeceğim çok dürüst bir insandırk. Bu forumdaki diğer cevherler gibi yeri çok ayrıdır. Sevgiler.
Foruma yeni katılan üyeler için yazıyorum forma katıldıktan sonra ilk alışverişimi Gökhan hocam ile kulaklık alışverişinde yaptım. Kulaklık öneride bulunulması için forumdan yardım talep ettim forumda yeni olduğumdan formdaki satış bölümü ile ilgili bilgim yoktu sahibinden üzerinden fiyatlarına bakarak alacağım fiyat aralığındaki ürünleri belirledim forumdaki arkadaşlar öneride bulunarak aldığım kulaklığı belirlememde yardımcı oldular sahibindeki ilanındaki üründe sonradan fark ettiğimde Gökhan hocaya ait olduğunu gördüm orda fiyat biraz daha pahalıydı ve şunu anladım bu formdaki arkadaşlara uygun cihaz sahibi olabilmesi için fiyatlar daha uygun yazılıyordu Gökhan bey bu düşüncede olması beni açıkçası mutlu etti ürünü alırken kafamda soru işaretleri vardı Gökhan bey ile paylaştım oda eğrisi doğrusunu kibarca anlattı günümüzdeki ticaret anlayışı ürünü satmak için iyi olmayan ürünlere bile çok iyi söylemlerinde bulunarak karşıdaki insanları kandırırcasına ürün satmak ben bu durumu Gökhan beyden kesinlikle görmedim ürünün olumlu olumsuz yanlarını çekinmeden paylaşan birisi gerçekten samimi giderseniz yardımcı olmak için her şeyi yapacağına eminim ürünün parasını yatırmakta geç kalmıştım yatırdığımda dönüş yaptığımda ürünü çoktan kargoya verdiğini söyledi gerçekten böyle insanların günümüzde var olması beni gerçekten çok mutlu etti. Sıkılmadan her sorunuza cevap verecektir muhabbeti çok iyidir Düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz kefil olunacak satıcı not: Biraz uzun oldu galiba kusura bakmayın düşüncelerimi aktarmak istedim Saygılar .
@xxyx Ahmet Hocam ve @DefinitioN Fatih, güzel ve samimi yorumlarınız için ikinize de çok teşekkür ederim