Bunların yapacağı güncellemeye lanet olsun ya windows'u beğenmiyoruz ama böyle bir hata görmedim harici hdd'i açamıyorum!
Hayır. Usb'ler de de aynı sonuç var. Dönebilsem Mavericks'e geri döneceğim ama 5gb indiremem tekrar. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 24 Ekim 2014, İlk mesaj zamanı 24 Ekim 2014 --- Sorun yok biz mutluyuz diyen arkadaşlar diske format atıp mı kurdunuz yoksa direk güncelleme mi yaptınız? Ben format atmadan yükseltme yaptım ondan bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
Onlardan biri benim Ve dumduz, herhangi bir program guncellemesi kurar gibi kurdum. LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet. Daha önce bir sıkıntı yoktu ama. Textura ntfs programı kullanıyordum biliyorsunuz harici hdd'lere veri transferi yapılmıyor. Format attım temiz kurulum yapacağım, yine böyle olursa servise götürürüm.
Denedim düzelmedi. Format atacağım benim içime sinmez böyle. İnternet paketi 00:00'da yenilenecek onu bekliyorum.
Benim bilgisayar normal çalışıyor. Format atıp tekrar Yosemite yükledim düzeldi sizde deneyin isterseniz saygılar.
Mesajı geri alıyorum sıkıntı devam ediyor. Pragon ntfs ve textura ntfs programları ile alakalı olay. Sistemden bu programları kaldırdığım zaman harici hdd normal çalışıyor dosya yazımı yapamadan tabi. Harici hdd kullanan var mı ? Hem windows ile hem mac ile hdd'yi nasıl kullanabilirim? Yosemite'e geçtikten sonra böyle oldu.
Ben kullaniyorum harici hdd. Ve yanlis hatirlamiyorsam ikisinin de ayni anda destekledigi bir format yok. Bir hdd'min yarisinini mac yarisini windows uyumlu yaptim; orta yolu buldum. Bu sayede yer lazim olunca onu takip isime bakiyorum. Tavsiye ederim. Hangi programi kullandim, cihazin kendi icinde gelen hdd goruntuleme programi ustunden.. LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben yaptım oldu ama hdd'ye format atmak zorunda kaldım. Hdd'yi EXAFAT biçiminde izlencelerden biçimlendirdiğiniz zaman programa gerek kalmadan kullanabiliyorsunuz. Hem windows'ta çalışıyor hem mac'te. Disk sadece mac'te kullanılacaksa mac os genişletilmiş şeklinde format atmakta fayda varmış. Benim yaptığım gibi iki türlü kullanılacaksa veri transferi biraz daha yavaş oluyormuş. Düzgün çalışsın da yavaş olsun ben razıyım.
Ben cihazı aldığımda tuxera ntfs programını bir kurdum üstüne mavericks ondan sonra yosemite güncellemesi yaptım bütün diskler sorunsuz kullanılıyor. Ntfs vs farketmeksizin.
Bu bilgisayara verdiğim para haram olsun keşke qosmio alsaydım. 3.kez temiz kurulum yaptım ama aynı hatayı alıyorum. Masaüstündeki hdd simgesini tıkladığım zaman içeriği göremiyorum. Kafasına göre 3-5 dakika sonra dosya isimleri birbirine karışmış halde açılıyor. Dosyalara erişemiyorum tabi öyle kalıyor! Nereye şikayet etsemde küfür etsem rahatlasam bilmiyorum verdiğim paraya mı acıyayım harcadığım kota ve zamana mı? --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 25 Ekim 2014, İlk mesaj zamanı 25 Ekim 2014 --- O sorun çözüldü programa falan gerek yok izlencede exafat olarak diski formatlayınca mac'te de windows'ta da çalışıyor.
Sorun değilki bu ayrıca her zaman kendi disklerimi kullanmıyorumki arkadaş bir şey vermiş oluyor o zaman onun diskinidemi formatlıcaz xD
Kardeşim o senin bileceğin iş formatla formatlama beni ilgilendirmez --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 25 Ekim 2014, İlk mesaj zamanı 25 Ekim 2014 --- Ben kendi Hdd den bahsediyorum senin ne yaptığından bana ne 2 gündür ben mağdur oldum burada genel Hdd lerden bahsetmiyorum.
Bende iki bilgisayara kurulu, ikisinde de NTFS harici disk kullanıyorum ve sorun yaşamadım İstatistik bilgi açısından şeettiydim..
Bende Mavericks'ten geçene kadar düzgün kullanıyordum. Olay sadece harici Hdd değil yazılımda hata var. Yabancı sitelerde de benzer sorunlar yaşayan gördüm. Klasör içindeki dosyaları düzgün olarak görebilmem için liste görünümünü seçmem gerekiyor, makinenin içindeki dosyaları başka türlü göremiyorum. Normalde dediğiniz gibi Textura ntfs programı yüklediğim zaman çalışıyor sadece liste görünümü olarak seçince dosyalar görünüyor. Bu sorun bende yok sadece o yüzden güncelleme gelmesini bekleyeceğim.