OSTRY 06A 52 Dolar a düşmüş...Bu fiyata kaçırılmaz https://www.massdrop.com/buy/ostry-kc06a-inner-ear-earphones
Merakıma yenilip bi KC06 buldum sonunda Kulaklık tatminkar. Bence bas eksiği yok. gayet makul oranda basları var.fazlasını arayan cidden basshead denilen kitleden olabilir. Belki kulağa tam oturmadığından basslar az gelmiş olabilir. bana gayet normal geldi. Belki MDR1RBT ve AKG Q701 gibi kulaklıklara alıştığım içindir. 50 $ fiyata başka neler var bilemiyorum mucize bir kulaklık değil. ama parasını hak ediyordur herhalde.
20-70$ seviyesindeki kulaklıklarda genelde arkada bir hışırtı duyarsınız. Baslar fazla, boğuk ve yavaş olur, hızlı kayıtları hiç bir şekilde veremez. Midler kumlu olup, tizler de kulak tırmalarken kulaklığın sibilansı eksik kalmaz. :gulme Mesela VSD3. Boğuk, yavaş ve hışırtılı. Tizleri güzel. VSD3S. Daha az boğuk ama diğer sorunlar devam ediyor. Havi B3, biraz daha az çözünürlüklü ...gibi gibi. KC06, fiyatına göre cidden çok iyi bir kulaklık. :yourock
Herkese merhaba. Forumdaki ilk yazım olacak. Metal müzik için kulaklık arıyorum. Sennheiser CX200 kullanıyorum. Bas seviyesi kullandığıma göre yüksek kulaklık arıyorum. Kulak içi olması tercihim. İşitme cihazsız dinleyeceğim için kulaklığın ses seviyesinin yüksek olmasını tercih ediyorum. KC06 mı KC06a mı seçmeliyim? Ses seviyeleri nasıl? Cevap için teşekkürler.
duyabileceğim seviye normalden daima yüksekte oluyor. çok yüksek seviyede dinleyince baş ağrısı oluyor. artık ona da müzik için katlanacağım.
dinlediğim bass seslerinde müzikle beraber kulaklığın da temposunu hissediyorum. Lenovo y510 bilgisayarımda youtube dan dinledim. diğer kulaklıklarla bir farkı yok. HTC One s9 telefonda bütün sesleri duyuyorum. Kulaklığın bass sesi vermesi telefonda duyuluyor.
aynı durum bende de var, dinlediğiniz ses ayarında çalarken desibel metre ile ölçüm yapıp ona göre çıkarımlarda bulunun çok geç olmadan.
Teşekkür ederim uyarınız için. Zaten ileri derece kaybım var. Ayrıca uzun süredir kulaklık kullanıyorum bu şekilde. 2 3 senede bir defa cihaz için odyometri testi yaptırıyorum. Değişmedi değerler. Bu kulaklıkla son seviyeye getiremiyorum çoğunlukla. Sesi yüksek veriyor.
Kc06a sahibiyim ve soldan ses gelmiyor sorun kabloda. Tamir edilir mi kim eder bilmiyorum. Ama açıkçası soğudum kulaklığa. Bu ve üstü fiyatta asla mmcx haricine gitmem. AliExpress veya tr mmcx kulaklık tavsiyesi verebilirseniz çok memnun olurum.
Baya konu hortlatiyorum suan ama tin hifi t3 ile kc06a arasinda kalmis durumdayim. Kulakliktan beklentim ise yuksek bir cozunurluk ve dengeli bir ses. Oynatma kolayligida bir faktor ama digerleri kadar degil karsilastirma yapabilecek varmidir?