İnceleme için teşekkürler. Bu modeli iphone 5 ile çok beğenmiştim. FiiO X3 kulaklığın ruhunu öldürüyordu biraz.
Bir süredir araştırıyordum, incelemeyi yapan @karanehir35 arkadaşımıza da sormam sonucu aldım ve yine nokta atışı oldu. Kesinlikle fiyatının üzerinde, alınıp arşivde bulundurulması gereken bir kulaklık. Hatta um Pro 30'a gücü yetmeyen direk bunu alırsa hiçbir kaybı olmaz.
Bu dedikleriniz, yeşil filtreli kullanım için geçerli değil mi? @Italoman acele posta servisi aracılığı ile gönderildi
Aynen öyle, yeşil filtrelerle yaptığım değerlendirme. Gri filtrelerle geleneksel phonak imzasına bürünüyor ürün.
Şimdi bir pişmanlık sardı beni, yeşil filtrelerle de dinleseymişim keşke. Fiyatının üzerinde bir sese sahip olmakla beraber inanılmaz rahat bir kulaklık ayrıca, o konuda gerçekten adını hak ediyor. acele posta servisi aracılığı ile gönderildi
@Yabguz İyi de ürün zaten yeşil filtrelerle geliyor. İkinci el aldınız sanırsam. Gri filtre daha çok tercih ediliyor rock ve akustik türlerde, benim er4s olduğu için gri filtre tercihim olmadı. Yalnız yeşil filtrelerle kaynak seçimi riski var. Fiio veya Hifiman daplarla pek uyumlu olmaz.
Evet ikinci el almıştım. Yeşil filtrelere ek olarak, gri filtre takımını da benden önceki sahibi satın almış. Ben hep gri filtrelerle kullanmıştım. Er4s'i bilmiyorum ama birkaç günlüğüne hf3 dinleme şansım oldu. Hf3'ün özellikle tınısı çok hoşuma gitmişti, pfe'ye nazaran neredeyse hiç renklendirme yoktu, özellikle tizlerde. Bildiğim kadarıyla er4s bu konuda çok daha üstün. @Italoman acele posta servisi aracılığı ile gönderildi
@Yabguz Evet, Ety'ler öyledir. Ety'nin sesini beğendiyseniz hiç yeşil filtreye bulaşmayın derim. Ya da maceracıysanız ve tornavidası varsa, bir süre sonra yeşile geçersiniz
@Italoman Yeşile geçme şansını kaybettim, bir ay önce sattım pfe 012'yi. Benim için pfe'den bir sonraki durak er4s olacak sanırım Denenmeden, sahip olunmadan ölünmemesi gereken kulaklıklardan bir tanesi bence acele posta servisi aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar elimde ikinci sahibi olduğum bir pfe 012 var fakat öğrenci hayatının getirdiği zorluklar sebebiyle filtrelerini ve silikon uçlarının bir çoğunu kaybetmiş durumdayım. Yeşil filtreleri satan bir yer bulabildim ama silikon kulaklık uçlarından bulamadım. Acaba aliexpresste satılan universal uçlardan alsam pfe 012 ile kullanabilir miyim ? Yahut başka bir önerisi olan ?
Pfe 111; Phonak'in ilk iemidir. Pfe 012 pfe 111'e gore daha basslidir. Gri filtrelerler pfe 012, pfe 111 sesine ulasabiliyor. Pfe 012 tavsiye ederim.