Merhaba arkadaşlar başta progressive rock ve technical metal için kulaklık tavsiyesine ihtiyacım var bu tarzın dışında belki alakasız gelecek ama klasik ve traditional jazz dinleyicisiyim.Şu anda yurt dışındayım 300 dolara kadar (ebay üzerinden de 2. el olarak satın alabilirim) bu dindiğim tarzlara uygun kulaklık tavsiyelerini bekliyorum. Durum biraz acil..malum 2 hafta sonra ülkeye dönüyorum Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
in ear ilk tercihim hancak head phone’da açık ara fark olacaksa tercih sebebim olabilir.. mesela sennheiser ie80 in bassları doğal gelmedi ve mid ve tizlerini de yapay duydum ama tabi fiyat olayı olarak çokta yüksek bir performans beklemiyorum.Başka hangi kulaklıkları tavsiye edersiniz? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iem tecrubem hic yok, bir turlu alisamadim o tipe malesef. forumda kullanan cok var isabetli bir oneri gelecektir.
ibasso it03. fit konusunda garanti veremiyorum ama ses tatmin eder. evde dinleme yapılacaksa lz a4 de olabilir. yeni çıkan a5'de var, biraz daha parlak çaldığı söyleniyor ama onun dışında yorumlar fena değil. fiio f9 serisi de düşünülebilir. oriveti new primacy de olabilir.
Iem olarak analitik çalan modelleri düşünün bence , aklıma etymotic er4 geldi. Kafaüstü olarak düşünürseniz gradolar olabilir bütçenize göre bir model