1-Django 2-Yedinci Mühür 3-Taxi Driver İlla bir ilk üç belirlenecekse benim bunlar. Ama genel olarak Ingmar Bergman'ın filmlerine bayılır arada bir hatim ederim. Yaban Çilekleri ve Yedinci Mühür favorimdir. De Niro bu dünyaya izlenmek için gönderilmiş bir adam. Talk Show yapsa yine izlenir enteresan bir suratı var. 3-Tabi ki sinemografisine bayıldığımız Tarantino.
En iyi değil ama lise yıllarında oyununu oynarken çok etkilenmiştim , film'de oyun kadar etkiledi ...Şimdilik bunu yazayım aklıma geldikçe eklerim
kimsenin listesinde nedense yer etmemis ama benim listemde neredeyse zirveye oynayan bir film var o da Scarface. Al Pacino'nun oyunculugundan Giorgio Moroder'in muziklerinden ve Michelle Pfeiffer'in guzelliginden olmasa izlenemeyecek bir yapim da olsa seviyoruz kendilerini...
En ilginci ,en sinir bozucusu derseniz ichi the killer olur derim ama ... Bi insan nası böyle seyler düsünebilir akıl almıyor.Takaşi miike işte ,capon işte...Filmin sonunda yanlıs hatırlamıyorsam ichi topugundaki 5cm'lik bıçak ile kakihara'ya bir darbe indirir kakiharada ''senin sinirlerin bozulmuş'' der.O an zaten benim de sinirlerim bozuldu hatta kayış koptu
yaşı 30larda olan benim neslin favori filmi esaretin bedeli olmasının sebebi parlement sinema gecesi kuşağı sanıyorum verilen alternatifler içinde daha iyisi yoktu, yıllarca da olmadı. nasıl annemizin dolmasının, mantısının önüne başka yemek geçemiyorsa o da çocukluktan kalma öyle bir değer oldu bizler için