Teşekkür ederim arkadaşlar şu aralar vize bombardımanına tutuldum tam anlamıyla. Bir iki gün içerisinde cowon g3 ile kıyasladığım bir incelemeyi sizlerle paylaşırım. Yalnız benden iyi biliyorsunuz mp3 çalar ile ilgili kesin yargılara varmak çok zor çünkü en az muadili 3-4 mp3 çalar ile karşılaştırma yapmak gerekiyor ki özellikle kulaklık faktörü ve sese etkisi ile mp3 çaların kendi ses kalitesi arasındaki ayırım ortaya çıksın. Bu arada 200 ohm luk rezistör siparişi verdim yakın bir zamanda elime geçeceğini umuyorum bir fark olacak mı yoksa elde sıfır mı kalacak merak ediyorum doğrusu
Evet arkadaşlar Be Creative'in dediği gibi PM yerine foruma başlık açarsanız herkes için genel geçer bilgileri paylaşmış olursunuz. Satış ve Alım işlemleri ya da özel durumlar dışında PM kullanmayalım, kullandırmayalım. Temiz PM sahası !
Fuze incelemesini word dosyası olarak deaddy arkadaşımıza yolladım. Screenshot lar gelince yayınlayacağım arkadaşlar.
Millet ben dayanamıyorum yaa. H10 çöpe gittiğinden beri kaç gündür müziksizim. Hepsiburadadan Fuze siparişi vericem. Yalnız bir şeyi öğrenmek istiyorum. Alet içinden playlist hazırlayabiliyor muyuz yoksa illa WMP mi lazım?
Sağol noxious. İlk defa netten bir şey alıyorum. Bir yandan da üzerimde bir tedirginlik var. Sanki her an bir sorun çıkacakmış gibi geliyor. Bari yeni oyuncağımın trance performansı iyi olsa da rahatlasam.
İnşallah. Valla benim kanıma onurrus girdi. Ben bimeksteki kampanyadan yararlanıp zen x-fi almayı düşünüyordum. Kendisi clipi önerdi. Onu araştırırken fuzeyi buldum. Buradaki ve head-fi'daki yorumlara bakılırsa memnun kalacağım gibi görünüyor. Aslında çok da büyük beklentiler içinde değilim. Bana H10'umu aratmasın yeter
H10'dan çok daha iyidir diye düşünüyorum. Kesinlikle aratacağını da sanmam bozuk çıkmadığı sürece (ki garantin de var). Hayırlı olsun, çok iyi bir tercih bence de.
Ohh bunu duymak içimi rahatlattı işte. Çünkü en önemlisi en az H10 kadar, hatta daha kaliteli sese sahip bir mp3 çalar almaktı. Ama H10 eski bir alet olduğu için kıyaslamalarda hiç görmüyordum.
arkadaşlar ya, ben bu kampanyadan aldım 2gbliklerden, benim pcde alet görünmüyordu, başka bir arkadaşın pcsinde denedim, orada görüyor, benim usbde bir sorun var sanırım. bunu nasıl halledebileceğim hakkında bi fikri olan var mı acaba? ve güncellemeleri nasıl yapacağım hakkında dabi bilgi verebilirseniz sevinirim, sansa klip sahipleri, size diyorum )
Cihazın içinden usb mode'u değiştirip öyle takmayı deneyebilirsin. Ben de de msc iken gormuyordu galiba, degistirince goruyor...
işte kendi bilgisayarımda aleti görmüyo ve şarj da olmuyo, açılmıyo alet. usb mode u ne yapıcam selim, mtp falan mı?
Cihazın içindeki settings>usb mode> dan automaticde geliyordu galiba onu msc olarak degistirip dene olmazsa mtp olarak degistirip dene. Bu da olmazsa alet kapalıyken locka alıp, orta tuşa basılı tutarak usbyi takmayı deneyebilirsin. Bu da mscye zorluyor o şekilde görmesi lazım. Ama şarj da etmediğine göre senin usbde bir sorun olabilir. Başka aletler çalışıyor mu USByle?