1249TL artık o kadar büyük bir para değil. Daha 1,5 yıl önce dolar 1,8'di. Şimdi 2 katı. Onu 600TL gibi görmek lazım. 600TL ise "Verilebileceğin hafif üstü" seviyesinde bir para. Ben evde yemek yapıp, harcamamı minimuma indirip kulaklık, PC gibi şeylere harcarken, o parayı benim gibi öğrenci arkadaşlarım her ay restoranlarda yiyor. Edit: Sonuç olarak videoda "1249 ne be!?" gibi saçmalık kasanlar eminim 1 ayda daha fazla gereksiz harcama yapıyordur.
Odyofiller için 1249 lira para mı lem it diyesim geldi Bilgisi yok fikri var sözü herhalde bu vidyo için en doğru tanımlama olur.
Videoyu da "otuzdört doksan dokuz"a aldığı "ayfon altı es pılas" ile çekmiştir kesin acele posta servisi aracılığı ile gönderildi
Gunde 1 paket sigaraya 8 tl,yilda 3000tl verenlerin bende dahil buna,ustunde durmak lazim asil. Bu acidan sigara yerine kulaklik alanlar daha sansli. Benim gibi hem sigara hem de kulaklik alanlarin dramina devlet el atmali bence.
Daha az sigara içelim diye kulaklık alıyoruz zaten abi Ben bile inanmadım yalnız bu dediğime acele posta servisi aracılığı ile gönderildi