Ben refuserQ'nun like'ları ile forumda belki moderatörlerden bile etkili bir soft gücü olduğunu düşünüyorum, ne dersiniz? Bence kendisi, insanlar farkında olsun ya da olmasın, ciddi bir kontrol ve hakimiyet oluşturmuş durumda. Bknz. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Soft_power Kitabı bilem var: http://www.amazon.com/Soft-Power-Means-Success-Politics/dp/1586483064
Bak like etti yine. Demek ki iyi bir çocuk oldum bugün. Moralim düzeldi resmen. Hep böyle olayım ben en iyisi.
Aynen bu cue bölme işe foobarda daha kolay ,cue dosyasını atıp sağ tıklıyorsunuz convert i seçip istediğiniz formata dönüştürüyorsunuz . Medieval cue splitterın bendeki sürümü ape uzantılı dosyaları desteklemiyor ama foobarda bölünebiliyor. İstediğim formatın codecini yükleyip bölüyorum yazıyorum googlea foobar ape codec yüklüyorum ,bölüyorum .
arkadaşlar bu saatten sonra diymod topuna girilir mi? yoksa fiio x1, x3 falan alıp önümüze mi bakmak lazım. genel olarak evde gezerek bazen de toplu taşımada müzik dinliyorum?
Artik cok fazla secenek var ,diymod zamaninda dogru duzgun flac calan cihazlar bile yoktu . Bence fiio x5 diymoddan ustun bir cihaz , diymoda ortalama 500-600 tl bi butce ayirmaniz lazim . Bu fiyata da ibasso dx50-80 ,fiio x3-x5 gibi cihazlar tercih edilebilir . Diymodun olayi iyi bir amfi ve kulaklikta sakli ,gunumuz cihazlarinin amfileride fena sayilmaz .
10 yaşında temiz bir accord için 40-45 bin lirayı gözden çıkarmak gerek Türkiye de 4-5 yaşında olanlar 60 civarında..Ayrıca 2.0 benzin.Hem vergili,hem otomatik benzinli olunca Türk halkının isteklerini karşılayamıyor..Gerçi amerikada bile Mustang ucuz araba olarak göruluyor ne konuşuyorsam bende ;D Maalesef 2016 model bir highline Golf'ün fiyatı 98 küsür bin lira ve 40 küsür bin lirası ötv. Türkiye de araba demek 1.5 dci 105 ps dizel otomatik demek. En çok bu motor satıyor 240 da torku var sürenler sol şeriti kapadım diye yorum yapıyorlar ;D
Amerika'da Mustang'in Accord'tan ucuz modelleri mevcut Accord en küçük 2.4 litre motorla geliyor. Bi üstü 3.5 litre... Ama yavaş yavaş V6'lar turbo 4 silindirlerle değiştiriliyor. Mustang bile Turbo 4'le alınabiliyor. Çok geç olmadan bi V8 motorlu araç edinmek lazım aslında... Sesi pek güzel namussuzun, titreşim yok, tork da gani. Türkiye'de olsam vergiler ve benzin yüzünden imkansız olurdu ama burda hem vergi, hem benzin, hem araç fiyatı ucuz, tek bakım pahalı. O da Alman mallarından uzak durdukça sorun olmuyor.
Evet o mustang 2.3 ecobost burda da satılıyor sanırım dediğiniz o.Valla clio rs' v6'nın sesini megane'a koymuşlar ses hoparlörden geliyordu bayii de ;D Troll falan değil gerçek.Yine golfde de öyle hoparlörlerden geliyor Hayaller v8 engine sound,hayatlar kapı hoparlörleri ;D
Degil Megan, M3 bile hoparlörden gelen motor sesi koymuş. Ayıp walla. Bir sürü modelde meşhur 6 silindiri 4 silindirle değiştirmeye başladılar. Kullanmadım ama okuduğum her makale şikayetçi. Bir de Ferrari'nin California modelinde arkaya süs eksoz deliği koyması, motora bağlı olmayan... Çoook ayıp. Motor sesine gelince, 4 silindir her türlü ölü. Gerçi VTEC kullanan modellerde veya hep "hot cam" kullanan motorsiklet motorlarında 7 bin devri geçince kulağa hoş gelen bir kızgınlık mevcut. 60 derece açılı V6'nin hem de pürüzsüz, hem de gürleyen bir sesi mevcut. Ama V8 ayrı. Gümbür gümbür, pek güzel. Başka bir konfigurasyonla karıştırmak imkansız. Vmax'in V4'ünün de sesi aynen öyle.