www.hizliresim.com buraya resminizi yükleyin. Resimin linkini buraya yazın. Eğer +18 ise yanına eklemeyi unutmayın. Ona göre bizde kazara bakmış olmayalım. Ondan sonra Google algoritması insanın yakasını bırakmıyor. Al başına belayı. Yok gergedan, yok padişah... Bazı arkadaşlar yıllardır kurtaramadı kendini Google algoritmasından ondan biliyorum. Eskiden ara ara dertleşirlerdi burada. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi geceler techno-fi halkı. Sabah Erzincan'a gidiyorum askerlik görevimi tamamlamak için. Hepinize sağlıklı koronası bitmiş iyi günler dilerim.. Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ilmamis-sifir-gamer-kulakligi-894353778/detay Bim de satılan kulaklığı alıp üstüne ekleyerek satma vakti
Fiyatı uygun demiş gibi, büyük ihtimal bim deki arkadaşı yardımcı olmuştur. Sabahın erken saatinde gidip sıraya giren, 0-100 metreyi en hızlı koşup engelleri aşan bir kişi pazarlıksız 600 yazardı. O kadar emek vermiş sonuçta
tabi arkadaşı bimden alıp tüm zahmetlerle elde ettiği ürünü sırf hediye olsun diye uğraştı, her bim'in kitlesel kadın müşterileri var içeri girer girmez herşeyi sepete atıyorlar sonra hepsi birden içine kapanıp köşelere dağılıyor,işlerine yarayacak ne var ne yok diyip bir köşede sepet muhasebesi yapıyor onların elinden bu kulaklığa ulaşmak kolay değil,pazarlığın sünnet olduğunu biliyoruz da bunu yazdıktan sonra hediye diye yalana niye giriyorsun,fatura sorulmasın diye mi,bırak bari alan kişi garantisinden faydalansın,fatura sünnete girmesede insani olurdu değil mi?
Aldıktan sonra satanı geçtim,birçok kişi daha kulaklığı satın almamış olmasına rağmen kulaklığı satışa koydu.İki kuruş kazanmak için birbirini yedi millet.