Rica ederim. Daha nice fırsatlarda görüşmek üzere Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Awésomé Hocam bundan sonra fırsat değil sizi kovalayacağım. Valla çok yerinde ekipmanlar bunlar @Synchronicity hayırlı olsun güle güle kullan. Gerçi bunu başka şekilde kullanamazsın ki. Fiyat şaka gibi
Güzelmiş bu kulaklık :naughty X2'den sonra kapalı kulaklık dinleyemiyorum. O yüzden beklentimi düşük tutmuştum ama sahnesi kapalı bir kulaklığa göre güzel geldi bana.
Daha 1 ay önce 300$ fiyatla çıkmış bir kulaklığı 5'te 1 fiyatına nasıl aldık ya? ??? Yani böyle bir şey olabilir mi hiç? Tarihte var mıdır acaba?
Kampanyayi haber verdiğiniz için teşekkürler. İlk incelememi de uygun olduğum bir vakit, kulaklık da pişince yapmayı umuyorum. Edit: İlk izlenimlerim olumlu yönde. Mdr1a'ya göre enstrüman ayrımı daha iyi, sahne biraz daha geniş ve derinden gelen bas daha iyi hissediliyor. 1a'nın basını sevenler bunu daha çok sevecektir. Tizlerin netliği de artmış. Konfor olarak denilebilecek bir şey yok zaten 1a'dan da konforlu, hissedilmiyor bile kulakta olduğu. Msr7 ve mdr1a'yı satıp mdr1am2 ile devam etmeyi düşünüyorum artık. Mdr1a'da eksik gördüğüm çoğu şeyi düzeltmişler. Bası benim için yine fazla ancak alışırım gibi. Çok sevdim ben bu kulaklığı
tam da 300 liraya kulak üstü kulaklık arıyordum bir daha çıkar mı acaba ve 1 2 hafta kullanıp satmak istiyen arkadaşlar olursa 350 lira verebilrim
Bir ürünün fiyatı nasıl dibi görür örneğini teknosa yaşattı. Ikinci ele düşerse 280 liradan fazla fiyat yazılmaz sanırım. Bu arada Sony Türkiye olaydan haberdar olursa marka itibarı gereği hukuki bir yol izleyebilir. Taban fiyatları illa ki vardır. Bu konuda mevzuat ne durumda bilmiyorum.
Zannetmiyorum, yukarıda bir arkadaş 350₺ teklif etmiş bile. Hatta okuyunca ona bile güldüm ister istemez.