Aman dikkat ama, bir zamanlar sırf bunun uğruna um3x'imi satmistim (utanan bir smiley), bunu da dikkatli övün de HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Bende iki tane var. Biri hafif modlu, filtre yerine sünger var diğerinde de düzgün ses için mikrofon tuşuna basmaniz lazım. İstanbulda ilgilenen varsa verebilirim. HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Tepkiler tam bekledigim gibi O zaman soyle birsey soyliyeyim; Kapkaranlik arka planda geceyi aydinlatan maytap gibi olan ustler (fazla mi șiirsel ) Sahnenin uzakligini gosteren, fakat gerekirse kulaginin ta dibine gelirim ve uflerim diyen midler. Kendini diger kardesleri kadar gosteremese de hep orda olan, onlara bir turlu hakimiyet kuramayan. Derli toplu asil bi aileden egitim almis ve en ufak wuuwww lamayan altlar Sanki ie800 un baslari azaltilmis kucuk kardesi gibi (basima cok buyuk bir ihale aldim, farkindayim ) Kavgaya gelmis liseliler gibi kisinin etrafini saran, ama biraz uzaktan saran sahne.... Ve en onemlisi tinisi cok basarili bir alet.. Kisacasi tamamen dengeli, dinleyene ( 'ulan bu daha once dinledigim mh650 mi?' dedirtecek bir ufaklik Az kaldi, techno fi de beklenen buyuk marmara depremi etkisini yaratmaya geliyorum ( hala cok iddiali ) Comin soon... U9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sayin forum sakinleri; Kulakligi tam anlamiyla rodajladim. Burn-in olmasini bekliyorum. Sonrasinda bi arkadasa denemesi icin gonderebilirim. Saygilar.. U9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu ilan güvenilir mi? http://www.sanalpazar.com/Sony-Mh650c-Mikrofonlu-Kulakici-Kulaklik__isp17166992
mh650c,mh750 ve ex300ap sipariş ettim ebaydan. evangoda bulunmuyor artık.aldık bir risk bakalım. ne yaptıysam mh650cden istediğim sesi alamadım ve kulağımda bir türlü durmadı. 2 tane delikli halde yatan mh650c var.uzun süredir kullanmadım. bir de mh750nin uçlarını deneyeceğim bakalım nasıl olacak.ex300ün uçlarıyla sahne daraldı gibi gelmişti bana.ayrıca bu haliyle seste boşluklar varmış gibi bir his oluşuyor bende. sansa fuze v2,sansa clip+ ve fiio e6 var.dosyalar itunes aac plus 256kbps,mp3 320kbps,flac,alac,ape,wv.lineout kablosu temin edemedim.kendim yapmayı da beceremedim.amfiden tam verim alamıyorum yani. önerdiğiniz uç,filtre,player(kapasite arttırılabilir) ve amfi var mı?
Ben istiyorum, ben talibim, ben ben ben, rabbeneee hepbeneee (heyecanlandım) --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 6 Ağustos 2014 --- Ha bu arada elimde lanet olası bir HD650 var, benden satın alana yanında 5 kavanoz bal veriyorum, yanlış duymadınız. Bir değil, iki değil, üç değil, dört değil, tam beş kavanoz bal. Yeter ki bu yanlış yere açılmış çok masraflı dükkan gibi elimden çıkaramadığım Sennheiser HD650'nin bir alıcısı çıksın.
Gerçekten f/p kralı olmuş. Beğendim.. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 2 Kasım 2014, İlk mesaj zamanı 2 Kasım 2014 --- Ustalara cidden sormak istiyorum.. Ne kadar para o kadar köfte anlayışını nasıl oluyor bu kulaklık bozuyor.yani nerdeyse bedava verdikleri bu mh 650 nasıl böyle kaliteli??
Bana göre mh 650 kendi fiyat aralığında hje 120 den de philips 3580-90 dan da çok iyi bir kulaklık değil. Ama dediğiniz gibi o anlayışı bozan fiyat/performans oranı çok iyi olan kulaklıklar piyasada mevcut.
Mic tuşunun üstünde sony yazmayanlar bence çakma.Arkadaşımda bu kulaklığın orjinali var kablosu çok daha yumuşak.Ben forumdan fastfalcon dan almıştım zamanında meraktan sony yazısı yoktu ve kablosu kötüydü.