arkadaslar bende tidal almak istiyorum 3 kisi aile uyeligi alabiliriz tidal hi-fi aile uyeligi aylik 30 tl di yanilmiyorsam.
Aynı IEM sürücüsünü kulaküstü sürücüsü yerine koysanız muhtemelen hiç bass duymazsınız... Kulak kanalındaki havayı hareket ettirmekle tüm kulak etrafındaki havayı hareket ettirmek çok farklı. Eğer bass seviyorsanız kulaklığı değiştirmeyi düşünün bence. Uzun planda memnun kalırsınız... EQ biraz yama bir çözüm gibi.
Ben katılabilecek 2 arkadaş daha biliyorum sorayım onlara da, oluşturabilecek biri var mı aile uyeliğini aranızda? Yoksa ben deneyeyim…
suan garanti 3 kisiyiz ve 2 arkadasiniz da gelirse 5 kisi olmus olacagiz. benim hesabim vardi onu aile uyeligine yukselttim aylik 29.99 tl kac kisi olursak ona gore boleriz gelmek isteyen arkadaslar bana pm atsin.
Merhaba, 4 yıldır devam eden TIDAL aile üyeliğimizde, 3 kişilik yerimiz vardır. 3 arkadaşımız bu sezon ayrıldığı için 3 kişilik yer açıldı. Katılmak isteyenlerin mesaj ile WhatsApp numarasını göndermesini rica ederim. İyi forumlar.
Ödemeleri 6 aylık 30lira olarak alıyorduk ancak 6 ayda bir uğraşmamak adına yıllık tahsil edeceğiz, yıllığı 60 liradır. Düşünüyorsanız WhatsApp numaranızı mesaj atınız hocam. Son 1 kişilik yerimiz kaldı.
Tidal master parçaları bilgisayara kaydedebiliyor muyuz? Her seferinde internetten dinleyince çok kota yiyor.
Tidal PC ve Mac üzerinden offline indirme desteklemiyor ne yazıkki. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://offer.tidal.com/voucher?cod...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber Amerika vpn ile girerek 6 aylık ücretsiz kullanım sağlanıyormuş.
Merhaba, 1 sene önce grup oluşturmuştum . Grubu devam ettirmeyeceğim gruptaki arkadaşlara duyurulur. 26.09.2020 de grup pasif olacaktır.
Link çalışıyor fakat usa abonesi oluyorsunuz.Fakat vpn ilemi bağlı kalıp dinlemek gerek orası soru işareti Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba arkadaşlar,Tidal aile üyeliğinde yeri olan varsa katilmak istiyorum. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende denemek ve katılmak istiyorum Daha önce tidal kullandım bu sefer klinik çalışmalar yapacağım HES kodum vardır
Arkadaşlar bende 4 kişilik yer var, 2 kişiyiz arkadaşla 2 aydır. Katılım sağlamak isteyene yerimiz vardır.