Güncelleme: Deezer başvurusu yapmış, tidal'dan hala ses yok. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 18 Kasım 2020 --- Biz aile üyeliğindeyiz kişi başı 5tl hifi+master bu fiyata daha iyisi imkansız bence.
Hocam olmuyor.Denedim tüm kredi kartlarımı kabul etmiyor.Vpn yüzünden sanırım.Nasıl yaptınız detaylı açıklar mısınız kafayı yemek üzereyim.
Tidal'a girebilen var mı? ne siteye ne de uygulamaya erişemiyorum şuan edit: hayırlısı olsun bugün itibariyle rtük'lenmiş
Vpn ile kullanan var mı? Yavaşlık falan durumu nasıldır? Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Inlovewithmusic @mfya @emirkall son arkadaslarin bahsettigi sebepten tidal kullanamiyorsaniz son 2 aylik ucretlerinizi iade edebilirim, ozelden ulasmanizi rica ederim.
Hay Rtük... Devlet ekmediği yerden biçme derdinde Tidalin yurtdışından sunduğu hizmete ne katkısı olmuş? İnternet alt yapısı derseniz bu millet o b*ktan ve yetersiz alt yapı için fahiş fiyattan internet ücreti ödeyerek çoktan o alt yapının parasını ödedi. Tam bir "bizim muhitimizde simit satıyorsun" yaklaşımı. Kendime 1 araba alırken 1,5 tane de sana aldığım yetmiyor, dinlediğim müziğe de karış..
Lisans, kullanım hak adı altında haraç vpn ile web'den girip son playlistlerimi spotify'a taşıdım herhangi bir yavaşlık yoktu bende. İnternet hızım 100mbit. Her ne kadar şuan sorun yaratmasa da çekilecek çile değil webden kullanım açıkçası.
Şimdi gider tidale ulaşmak için vpn servisi satın alırız, 3 ay sonra devlet Türkiye'de vpn hizmeti satmak için lisansı ücreti ödemediği, temsilci bulundurmadığı ve serverını Türkiye'ye taşımadığı için onu da kapatır...
Vergi: Kamu hizmetlerine harcanmak üzere devletin, yerel yönetimlerin yasalara göre doğrudan doğruya ya da kimi maddelerin, hizmetlerin fiyatları üstüne ekleyerek dolaylı yoldan yurttaşlardan topladığı para. Sinek olmakla devlet olmak arasında çok kalın bir çizgi var aslında.
Selamlar herkese, daha dün tidal dinledim. Bugün hata vpn sınırsız mı indirmek lazım. Telefon iPhone free ne indirilir. Birde vpn açtık varsayalım. Şarjıda götürür. Nasıl olur şok halindeydim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şuanda sadece vpn ile tidal a giriş yapılabiliyor. Şuan en mantıklısı deezer hifi a geçmek, yok sonuna kadar tidal diyen arkadaşlar da vpn ile girip şarkıları download edip offline mod da takılabilir. Ücretsiz vpn hizmetlerinin hızı bayağı düşük ve güvensiz olduğu için işinizi bitirir bitirmez kapatın, vpn üzerinden zorunda kalmadıkça şifre girme, online bankacılık kullanmayın.
MQA daclarınız yarı fiyatına alınır. Şaka bir yana artık şu aldığımız nefese de vergi gelse ne iyi olur halkımızın refahı için.
Tidal üyeliğimi iptal ettim. Hatta iptali bile vpn açarak yapabildim. Batsın bu dünya. Quobuz alacak paramız da yok.
haydaa..ne bu şimdi.. napıcaz be kamil... ellerini neye atsalar kurutuyor adamlar hiç sekmiyor..bir süre vpn ile idare ederiz telefonda ama o da çare değil ki.. bilgisayardan dinlemek de yalan oldu.. uygulama hepten iptal zaten..