Herkese geçmiş olsun öncelikle. Normal uygulama yada Uapp la vpn açıkken kullanılabiliyor.bende teyid ediyorum bunu. Kafama takılan şu,faaliyetlerine tamamenmi son verildi?mevcut aboneler nasıl etkilenecek?Ödeme yapma vs.konular nasıl olacak? Bunları merak ediyorum...
vpn oldum olası sevmedim , riskli olduğu için hep şüphe duydum velhasıl dün opera ile tidal hesabıma giriş yaptım müzik çalıyor fakat donduğu için anlamı yoktu sabahta iphone ile dinlediğimi fark ettim aha dedim yırttık heralde fakat her müzik çalmadı mesela ; Five - Dennis Cruz ( çalıyor ve sanatçının fotoğrafı gözüküyor ) Hifi What I've Done - Linkin Park ( çalıyor ama grubun fotoğrafı çıkmıyor ) Master İn the End - Linkin Park ( ÇALMIYOR - GRUBUN FOTOĞRAFI ÇIKMIYOR ) Master
Vpn riskli değil o kadar, bedava servislerden uzak durun tabii, vpn'siz gezmeye göre memleketimde artıları bile var, kayıt tutmayan vpn servisleri bile var. Opera ile nasıl açıyorsunuz ki? Ona gömülü vpn var zaten. Sent from my fridge using Tapatalk
Lisans olayında şart sadece para mı, yoksa sosyal medya servislerine olduğu gibi ülkede temsilci bulundurma zorunluluğu vs. de var mı ki?
ben yukarıda paylaştığım dns'ler ile denedim sorunsuz oynatıyor..az biraz dns'in o anki durumu ile ilgili de sanırım. yalnız şu bir gerçek ki eskisi gibi stabil olmayacak tidal..taa ki lisans alınıp engel kaldırılana kadar..
Netflix DNS veya VPN kullanımını engelliyor Turan hocam. (Ücretli VPN servislerinde çözüm üretenler var ABD, İngiltere vs Netflix'lerini izleyebilmek için) Tidal için ayarladığın DNS Netflix'e engel oluyordur.
acaba daha önceden dinlediğin için şarkıyı önbelleği almış olabilirmi, çünkü indirilen şarkıları çalmaya izin verdiğini biri yazmıştı.
Bir süre daha beklenebilir bence. En azından aile üyeliği olanlar yıl sonuna kadar bekleyebilir daha sonra durum belli olur zaten
"Tidal Engelinin Çözümü" Konu başlıklı gönderimi takip edebilirsiniz. http://www.techno-fi.net/threads/tidal-engelinin-Çözümü.13892/ --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 28 Kasım 2020 --- http://www.techno-fi.net/threads/tidal-engelinin-Çözümü.13892/
İkincil DNS 1.0.0.1 olabilir mi? Bunlar standartta kullanılan cloudflare dns sunucuları. Zaten hızlı olduğu için çok uzun zamandır sabit DNS ile hem mobil hem de ev ağımda kullanıyorum.
olabilir , ama indirme hiç yapmadım --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 29 Kasım 2020 --- Aynen , opera ile vpn ayarı vs yapmadım Tarayıcıda var olduğu için girebildim