Android için BLOKADA kullanılarak Tidal sorunsuz kullanılabiliyor ..BLOKADA kurup altif edip Tidal i acip direk kullanabilirsiniz.Hic bir ayar gerekli degil. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selamlar herkese, iPhone ve iPad için hangi vpn kullanılabilir. Free kullanan var mı? Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Tidal bugün gönderdiği mailde lisans problemleri nedeniyle Türkiye'deki kullanıcılara 1 ay ücretsiz kullanım eklediğini söylüyor. Benim zaten ilk yani ücretsiz ayımdı, vpn ile kullanmak biraz işkence ama 2. ayım da öyle böyle bedavaya gelmiş oldu --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 11 Aralık 2020 --- Ben daily vpn ile kullanıyorum, klasik vpn problemleri hariç bir sorun yaşamıyorum.
kısa sürede lisans işini çözecekler gibi görünüyor bu da iyi haber. bedava üyelik de tanımladıklarına göre özür baabında. dükkanı kapatıyoruz da diyebilirlerdi
7:30 itibariyle, ben de aboneliği tekrar aktif ettim. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Dac'ın üstünde MQA yazmasını özlemişim.Bu arada video özelliği en gözardı edilen özellik bence. Kuru kuru dinlemektense.
Tidal video özelliği de seviyorum. İphone yada iPad Apple TV cihaza aktarıyorum. Eski model olmasına rağmen 1080 p YouTube çok üstü bir kalite zaten DVD kayıt hep üst düzey bulmuşumdur. Bana göre keyifli. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Video’da en üst bitrate seçildiğinde MQA’dan daha güzel geliyor kulağıma. Placebo etkisi de olabilir ama “God is a Woman” parçasında deneyin bence farkedeceksiniz. Bu arada bağlantı hızım 50 megabit stabil ama akşam saatleri tidal çok yavaş oluyor ve videoyu vb 480’de dahi oynatmıyor. Yaşayan oldu mu?
İlk açıldığında ben de bağlantı sorunu yaşamıştım, sonra kendi kendine düzeldi. Benim iss de Kablonet.
Alt yapı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, bende süperonline fiber kullanıyorum. Bir de modemi kapatıp kısa süre bekleyip tekrardan açın, büyük ihtimal düzelecektir.
Tidal aile uyeliğinde bir kişilik yerimiz var. İlgilenenler özel mesaj atarak bana ulaşabilirler. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 17 Ocak 2021 --- Aile üyeliği doldu.. Bilginize..
Aile üyeliği 4 ay 4 TL'ye düştü bilginiz olsun https://tidal.com/offers/holiday-of...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber