Teşekkür ederim cevap için. Ama aklıma hifiman re-0 takıldı şimdi de aynı fiyat aralığındalar aşağı yukarı. 2 sinin arasında bir karara varıcam artık. Bu arada bass ları konusunda bir sıkıntı yaşarmıyım? İstediğim hepsinin yerinde olması Cx 200 den sonra fazla bir kalite farkedermiyim dersiniz?
Re-0 ın basları Cx200 den çok daha azdır hatta yok gibi gelebilir size. Cx200 zaten baslı kulaklık olarak geçer. Re0 ise bas fakiri olarak bilinir.
Çok teşekkür ederim Özkan. İki kulaklık arasında kaldım biri bu diğeri Xcape Impressive Edition. GR06 nın siresinte satılıyor kulaklık. Ve incelemede baya övgü almış.
İkisinin arasında tabi ki Xcape Impressive Edition derim. Bu arada dap olarak ne kullandığınızıda yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.
Bunu duyduğuma sevindim çünkü ısındım kualklığa yorumları okuyunca Tek sorun sanırım v-soniclerdeki kadar çeşitli envarteri yok. Yabancı gorumda bass oalrak GR07 den daha iyi olduğunu bahsetmişlerdi sanırım. Dap malesef hiç sorma dandik bir phillps var elimde ama en kısa zamanda galaxy s3 alıcam büyük ihtimal onla dinlenlerim. Durumu düzelttik mi hayalim olan cowon a geçebilirim.
Head-fi deki sorunuza Joker cevap olarak IE nin basının yeterli düzeyde olduğunu ve tarzına uygun olacağını söylemiş. Eğer Lendmeurears.com dan alacaksanız sayfanın en altında solda coupon code yazan yere LMUECUST yazarsanız %15 indirimle alırsınız. k.
Evet hocam sormaya çalıştım kendimce) Siteden alıcam çok teşekkür ederim bilgi için bende senin başına ekşiycektim bu site hakkındaki alışveriş hakkında. Özelden numaranızı verirseniz müsait olduğunuz bir zaman pc açıkken sizde de şu siteden benim kulaklığı alabilirmiyiz acaba? Çünkü daha evel yurt dışından hiç alışveriş yapmadım siteye batım biraz karışık geldi banada. Yardımcı olursanız telefonda çok sevinirim.
Kulaklığı yaklaşık 1 hafta önce Baran'dan aldım aşık oldum diyebilirim , arkadaşa söz vermiştim ona satıcam diye kendime bir tane daha mı alsam diye düşünmeden duramıyorum. Slow-klasik rock için biçilmiş kaftan. İzolasyonu da gayet yeterli.
Hangi modeli aldınız acaba ? Ben de giriş seviyesi bir kulaklık düşünüyorum da Re0 veya Gr04. Hayırlı olsun.
Düşük ohmlu kulaklıklar (16,24,32) rahat sürülür. Herhangi bir medya çalarla rahatlıkla dinlersiniz. Tabi burada desibel değeride önemli; yüksek olması tercih edilmeli. Yüksek ohmlu kulaklıklar (50 ve üstü) amfiyle daha iyi sonuçlar verir. Amfisiz sesi gövdesiz, cılız olur. Ancak Phonak Pfe 32 ohm olarak geçmesine rağmen istisnadır, zor sürülür ve tam performansını amfiyle verir. Son olarak ohm olayına pek takılmayın derim. Başka bir çok etkeninde sese etkisi oluyor.
burdaki yorumlara bakarak ben de birtane vsonic gr06 edindim. kulaklarımı biraz rahatsız etse de başka sorun yok şimdilik. Bir de yüksek seste kulağı rahatsız ediyor. Ama sevdim :love:
Dinlediğiniz şarkılarda, dinlediğiniz yükseklikte 30-40-50 saat kadar yapsanız yeterli. İsterseniz arada bir iki mola verdirebilirsiniz.