Mentor'un grafikleri ve bilgileri buraya da gelmiş sonunda. http://www.uniquemelody.co/lineup/mentor/
Birşeyi merak ediyorum doğrusu, 10-15 sürücü bilimum farklı crossover yerine 3 sürücülü mükemmel bir şey yapılsa, yine bu fiyatlara satılsa.. Niye olmaz? Olsa, helali hoş olsun derim verilen para için. Ancak bu sürücüler kervanı bana hiç çekici gelmiyor, en azından 6 sürücü üstündekiler...
UM Miracle'ı baz alarak söylüyorum. O bile fazla bana göre de, er4un ya da pfe232'nin neler yaptıgı ortada. Pazarlamadan ziyade, sese önem verilse sürücüler havada uçuşmaz fikrimce. Az sürücü ile mükemmel isler de yapılabilir. Yapılabiliyor daha dogrusu.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim tadıma Heir 5 uygundu, ancak detay olarak bakacak olursak 232 daha iyi, en azından daha detaylı bir kulaklık hissiyatı veriyor. Heir 5 in ise iyi olduğu kısım sahne. 232 iyi olmasına rağmen, hatta w4r gibi kulaklıklardan daha iyi bazılarımız icin, yorucu kısmı olan üstleri yüzünden uzun sure dinlenebilirligi az. Heir5 daha rahat dinlenen bir kulaklık. Not: Heir 5de kolorasyon var ve biraz perdeye sebebiyet veriyor. Sent from my iPhone using Tapatalk
IE800 sadece 1 sürücüye sahip ve yaptığı işler muazzam 0.7 cmlik bir sürücüyle.Gerçi o dinamik,karşılaştırmak için söylemiyorum ama örnek olsun diye.Diğer bir örnek;846 o da 4 sürücüyle çok şeyler başarmış.Ve içinde kendine özel teknolojilerinin olması da başarılı bir örnek olmasını sağlıyor.
Dogru okumusun benimde o dikkatimi cekti bulletproof yaziyor bildigin kursun gecirmez kutu yapmis adamlar