Güle güle kullanın,inş tüm beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.Renk olarak daha havalı birşeyler seçilebilirdi diye düşünmeden edemedim
Tamamen şeffaf değil mi Hasan? Ben yanlış seçmiyorum burdan? Sen zaten öyle birşeyler söylemiştin bana bir ara..
Kulakiçi sektörü son zamanlarda hayli ivme kazanmışa benziyor.Biraz daha stereo sistem mantığına yaklaşsalar ne güzel olur.
Bu fotoğrafta çirkin çıkmış biraz yaa.. Daha net, daha iyi gözüktüğü bi foto vardı ama sildim yanlışlıkla. Sonra da kulaklıkları çıkarıp bi daha çekmeye üşendim
Yalnız DSLR ile sadece; yaşlı adam, sümüklü çocuk, bir de martı çekilebiliyor benim bildiğim. Başka şey çekmek yasak.
Sumuklu cocugun kulaginda cekeriz. Edit: ayrica seffaf isteme sebebi bambaska, meraklardan vs. Zevk.olsun diye degil yani.
Engin var diye yapıyorsunuz, şeffaf olmasa Engin kesin merak eder içini açar diye. Engin istemiyorlar bunlar seni haberin olsun :evl
Hayırlı olsun, sonunda gelmiş Şeffaf kulaklıklar güzel gözüküyor genelde ama bu olmamış, bir se846 değil