Hassasiyeti yüksek (tercihen ~16 ohm ve 115+ db/mw), izolasyonu sağlam, dar kulak kanallarına uygun yani fit sorunu olmayan, ne tavsiye edebilirsiniz arkadaşlar?
Bütçenizi tam olarak söylerseniz ona göre yapılır tavsiyeler. Hassasiyet vs. teknik bilgilere takılmayın bu arada
TDK BA200 önerebilirim. Tam bir Fiyat/performans ürünü. Boyut olarak da ufak, küçük kulaklarda problem olacagini düsünmüyorum. k
Bütçe esnek ama 500 TL'yi geçmezse iyi olur. Aslında UM3X peşindeyim ama hem pahalı hem yurt dışından gelmesi zaman alacak Hassasiyet önemli çünkü genelde yüksek sesle dinliyorum ve kaynağımın (Nokia Lumia 720) sesi az çıkıyo TDK BA200 bana da çekici görünmüştü fakat söylemeyi unuttum, L biçimli jack gerekli. Düz jack cebimde yamulup bir süre sonra bozuluyor
Yurt içinde 400-500 TL arası UM3X bulunabiliyor ikinci el olarak. Gerçi bugünlerde biraz zor ama birçok kişi bakınıyor. Um3x olmasa bile Sm3v2'ye bakabilirsiniz.
Merhaba, Rock/Metal müzik için iyi gidebilecek bassları güçlü 100-200 TL arası hangi kulaklıkları önerirsiniz?
Merhaba Arkadaşlar banada bu fiyat aralığında bir kulaklik lazım genelde bass lı müzikler dinlerim R&B, Pop , Clup tarzı basslarda bozmayan yumusak veren (sert ve tahta gibi degil) Dac olarak ipod 6th var ilerdede amp olara fiio e11 almayı düşünüyorum İphone 5s 'tana Tapatalk è stato inviato attraverso
Arkadaşlar gene kulakiçi arayışına girdim. Şu an gr06 var. Kullanımı pek pratik gelmiyor. Aradığım ise düz jaklı olması ve kulaküstünden geçmemesi. Sıcak ve gövdeli ses veren, basları güçlü, tizleri yumuşak bir ses arıyorum. Turbine şu an radarımda ama bir sorayım dedim.
Tpeos h100 olabilir bence.Tizleri pek yumuşak sayılmazdı ama basları güçlü ve en önemlisi baslar oldukca netti.Çok beğenmiştim o yüzden.
Teşekkürler, Turbine'e de benziyor, zaten Turbine'den vazgeçtim, zira son çıkan modeller L tipi jaka sahip. Fxz200 de dikkatimi çekti.
Arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat bu konuda sizler kadar deneyimli olmadığım için foruma biraz geç kayıt oldum, kulaklık arayışına girdim,kulaklık ile birlikte kullanacağım cihaz sansa clip+ (rockbox'lu),malum maddi durumdan dolayı çok üst düzey kulaklık aramıyorum, çok fazla müzik türü ayırt etmem,o anki ruh durumuma göre her türlü müzik dinlerim,en son kullandığım kulaklık Monster wh-930,fakat şu anda kulakiçi arayışına girdim,almayı düşündüğüm kulaklık ATH-CKX9IS, bu kulaklık hakkında değerli düşüncelerinizi alabilirmiyim? Açıkçası bir bas kafa değilim fakat yine de müzik dinlerken bassların birazcık ta olsa önde olmalarını isterim,tabi mid ve tizleri ortmeden, subwoofer etkisi yaparak değilde,çok fazla uzamadan dozunda olacak şekilde. Ayrıca sizlerin tavsiye edeceği bu normlara uygun başka kulaklık varsa,tavsiyeleriniz doğrultusunda hareket etmiş olurum.
SONY EXTRA BASS MDR-XB90EX http://www.ebay.com/itm/SONY-EXTRA-BASS-MDR-XB90EX-In-Ear-Headphones-New-From-Japan-/271335079813
Teşekkürler,MDR-XB90EX'i de biraz araştıracağım,bu arada siz bu kulaklığı daha önce kullandığınıza göre,sibilance sorunu varmıydı? Ayrıca boyutu biraz büyük gibime geldi,kulağa oturmada ve uzun süre kullanmada sıkıntı yaratır mı?
100-150 tl civarında kulakiçi alayım diyorum, okulda falan dinlemek için. gr06 mı alsam diyorum vsd1s mi. Varsa başka öneri de olur midleri güzel bi kulaklık.
Merhabalar foruma yeni katıldım ismim Eren, 25 Accessoryjackten im50 sipariş etmiştim fakat urunun backorderda pldugunu gorunce iptal ettim Bu yuzden iphone 4s de kullanmak için kullaklık arıyorum Benim için önemli nitelikler; Öncelikle rahat olmalı Yalıtımı guzel olursa iyi olur otobuste giderlen yolun vede insanların sesini azaltması yeterli Dinledigim muzikler genelikle vocal agırlıklı parcalar, elektronik yada klasik, fazla bass sevmiyorum. Önerileriniz için şimdiden tesekkürler.