Merhaba dostum dün CKS1000 satın almış bulunmaktayım, sibilance durumu gittikçe azalıyor. Yani dün vardı da şu an yok gibi. Equalizer'ımı gittikçe tizlerde normal, basslarda da kısıyorum, kısaca head-fi'da dedikleri gibi bas biraz oturuşuyor böyle, tizler de geri çekiliyor. Ama midler kesinlikle V tipi gibi, yani midler hafif az ve değişmediler. Tam olarak benim istediğim ses olduğu için ben çok memnun kaldım. Kristal tizler, ama sibilance az, ve cidden kaliteli, düşük seste bile ben varım diyen basslar. Midlerde özel bir numara yok :evl FXZ-200 almıştım ve hiç beğenmemiştim, zaten sorunlu çıktı. Onun sonrası bunu bulmak ve 200 tl daha ucuza, çoook mutlu etti beni. k
Yardım etmek istemiştim ama filtresiz olduğu için geçerli olmayacaktı, filtresiz olarak bariz olmasada, filtreli haline göre farklar var, ses daha açık ve parlak, mid ve tizler hafif öne çıkıyor, üst mîdler ve tizler ses yükseldikçe rahatsız edebiliyor, ve sibilance artıyor. Bu arada, elinizde hem cks99 , hemde cks1000 varken, karşılaştırmalı bir cks1000 incelemesi yaparsınız umarım.
İşin sonunda sahte veya gerçek tanısı koyma olduğu için tüm şartların eşit olması gerekiyor, o yüzden sizdeki kulaklığı istememiştim. Basit bir karşılaştırma olsa hiç önemli değil ama çıkacak sonuçtan piyasa etkileneceği için oldukça dikkatli olmak gerekiyor. İlginiz için teşekkür ederim tekrar. Tüm kulaklıkların tek tek incelemesinden sonra karşılaştırmalı incelemelerini yapmayı da düşünüyorum.
Elinizdeki (CKS99 ve CKM99) hariç TR de kutusuz bulmak oldukça zor. Elinizde CKS77 olsaydı rahatlıkla temin edilebilirdi.
Forumda bir sürü audio technica kullanan (yardım etmiş olanları, Engin'in elinde olmayan kulaklıkları kullananları ayrık tutuyorum) üyemiz var. Engin'e neden yardım edilmediğini merak ediyorum ben de.. Tabii kullanıcı üye sayısı konusunda yanılıyor da olabilirim.. Eldeki kulaklıkların sahte olup olmadığı anlaşılır ve insanlar uyarılır. İnceleme olmasa en basitinden güven kilidi olur.
Ben yardım edilmemesinin sorgulanamayacağını düşünüyorum.Denk düşmemiştir,içten gelmemiştir,Engin'i sevmiyorlardır,duyulmamıştır,anlaşılmamıştır,kulaklığa kıyılamamıştır,kulakiçi paylaşmama prensibidir,zamanlama uymamıştır v.s. v.s. v.s.. Bırakalım hesap sormayı,tatlı sitemler dahi gönüllük esası ile bağdaşmaz diye düşünüyorum. (Site yararına,gönderilmesi güzel olur o ayrı konu.)
Hep beni öne sürüp kötü gösterdiniz, bunun acısını çıkarıyorlar şimdi. Fakir ama gururlu bir gençtim; şimdi fakir, gururlu, yalnız oldum :sad
o ucuza satılanlar kaliteli replika ürün arkadaşlar. bizzat satıcılarından biri sahte olduklarını itiraf etmişti, isteyene özel mesajdan link atabilirim.
Bende merak ettim açıkcası linkide özelden atmanın bir mantığını göremedim buradan paylaşında herkes faydalansın.Hepimizin merak ettiği bir konu çünkü.