Adam çoktan müziğe yoğunlaşmış bile --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 28 Nisan 2015, İlk mesaj zamanı 28 Nisan 2015 --- QLS satıştan çekilmiş neden acep
Eve geldim tf10nun kablosunu taktim calisiyor . Yarin baklavami yaptirip giderim Ibrahim abiye 1414 eklentisini görüntüle
Yardimci olan arkadaslara cok tesekkurler . Mustafayi hic sevmem ona bile tesekkur ederim sanayi dedi torna dedi matkapla halloldu .
Abi büyük geçmiş olsun çok kötü bir deneyim olmuş gerçekten. Sorunsuz hallettiğine çok sevindim Burdan İbrahim abiye de <3 Adam gibi adammış
Valla kötü olmuş ama iyi sonuçlanmış, geçmiş olsun. İnce iş yaparken s.çtığında ilk yapacak şey bir kenara koyup soluklanmak, yoksa kesin daha beter oluyor (deneyim konuşuyor :bu). Bu arada bütün iki pinler tam aynı değil, örnek ölçüler: DIY Pin dia 0.69mm Gap 1.20mm UE Pin dia 0.74mm Gap 1.04mm Westone Pin dia 0.77mm Gap 1.08mm Genelde çok yakın olduklarından çalışmakla beraber zorlayınca cortlama riski var tabii. Normalde JH Audio, Westone, FutureSonics, InEarz, Alien Ears, FreQ, FrogBeats,GorillaEars, Drum Ears, Dream Ears vs. aynı ölçü kullanıyor diye kabul ediliyor, Etymotic ve Fitear özel boyut kullanıyor. Kısaca ufak farklılık olabilir, zorlamadan takınız diyorlar (üretim toleransı vs.). Bütün bilgiler için Dr. Moulton 'a teşekkürler.