Adeta 1982 den günümüze bir audiophilinin serüveni. Saklasaydım her ekipmanımı keşke. Bıkıp da yenisini alınca eskisini dağıttım verdim herkese.
m70x dinlemedim ama bildigim kadari ile flat caliyor. ben multimedia kullanimi icin almistim dolayisiyla guclu alt frekans icin tercih etmistim okudugum kadari ile, 1 yila yaklasti bu modlu haliyle memnunum simdilik bilhassa oyun icin epey iyi geliyor bana. edit: arkadan ad infinitum calinca aklima geldi tekrar onu da yazayim bilgi olarak; modern metalde de guzel caliyor, alt kisim epey guclu caldigi icin muzigin vermek istedigi gucu hissediyorsunuz. bu tip gruplarin cogunun studyo cekimlerinde m50x kullandigini goruyorum.
Taşınabilirde baya bir süre dinlerim gibi duruyor. Bu arada senden gelen hyla te5b bence bir çok açıdan khan ile kapışır Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Focal Elegia ses kalitesi olarak closed back kulaklıklar arasında en iyilerden biri. Sahnesi çok geniş, detay ve berraklık muazzam. Bass konusunda biraz zayıf kalıyordu biraz EQ gerekebilir onun dışında ses olarak çok iyi bir kulaklık. Sensitivity'si yüksek olduğundan sürmesi de kolay. $900'a daha iyi seçenekler muhakkak bulunur ama özellikle open back kulaklıklar arasından. Elegia ile yollarımı ayırmamın sebebi ses izalosyonunun kötü olması ve dışarıda kullanmaya pek uygun olmaması. Earcup'lardaki Focal logosu ses geçirdiği için kapalıdan çok yarı açık kulaklık gibi. " On-the-go" olarak lanse ediliyor ama kendisi ve çantası büyük olduğundan dışarıya çıkarıp kullanmaya müsait bir ürün değil.
Wm1a dan sonra oyunun kuralları tekrar değişiyor. Imr zenith filtreleri çok daha farklı seslere imza atıyor. Fiio m11 pro ile denemeler. Karantina sıkıcı değil