şu amelie'den nefret eder oldum ünversitede ders çalışmak için müzik aç dediklerinde %90 bunu açar yok kızları etkilemek için yok romantik görünmek adına hatta avrupada tren istasyonlarda piano koyduları yerde abartmıyorum 20 kişi çalarsa 10'u amelidir piano çalabiliyorsan bknz gibi çal ) neyse konu dağılmasın ama amelie ile ilgili nefretimi kusmam gerekiyordu :evl film müziği de denilince aklıma John Williams, James Horner filim olarak aklıma gelenler Le Violon de Rouge, Troy, Das Boot, Azumi onun dışında 007'nin giriş müzikleride fena değildir bir filimde gerek müzik gerek konu olarakta psikolojimi çok bozuyor.. güzel değil mi tam anlayamadım ..tuhaf ama unutamıyorum o müzikler .. ruhun bile değişiyor keşke izlemeseydim .. Apocalypse Now Redux
"Bence Peter " astığınız videoda süper bir performans sergiliyor. Yani öyle böyle değil. Bunu tuşlu enstrüman çalan birisi olarak söylüyorum. Bu arada "Apocalypse Now" filmi size eğer bu duyguları yaşatıyorsa ; filmin yönetmeni F.F. Coppala amacına ulaşmış demektir.
rus sineması izliyorsanız film müziği deyince edward artemiev'i bilirsiniz. mesela şunu peşpeşe dinleyip kısa yoldan depresyona girebilirsiniz.
İlk izlediğimde gece saat 3 civarıydı çok konsantre olamadım ama yinede bazı sahneleri zihnime yerleşti , ikinci izlediğimde daha farklı anlamlar çıkardım . Bazen kafamın içinde çalıyor açıp dinliyorum ,çok etkileyici bir parça
Sinemaya çıktığında izlemiştim diye hatırlıyorum... Niye diye sormayın, yoktu başka doğru düzgün film herhalde. Müzikleri benim de dikkatimi çektiydi.
Soundtrack'lar özel ilgi alanımdır, yüzlerce paylaşabilirim, ama şimdilik bir tane katkımız olsun konuya.
Zindan Adası gerilim müziği; Symphony No. 3: IV. Passacaglia - Allegro moderato Bence gerilim konusunda başarılı bir müzik
ennio morricone'nin tüm müzikleri "the good, the bad and the ugly" "for a few dollars more" "a fistfull of dollars" "once upon a time in the west" "once upon a time in america" john williams "star wars" "jaws" maurice jarre "the message"