Arkadaşlar, forumda ciddi bir Honda övülme eksikliği gördüğüm üzere açtım bu başlığı. İlk başta forumla ilgili öneriler başlığına yazacaktım, sonra dedim ki kendi kendime, şikayet edeceğine elini taşın altına koy. "Yahu ne gerek var" şeklinde muhalefet etmeden önce şu soruyu düşünelim: Apple vs Android bir yana, Samsung vs LG, Sony vs diğerleri gibi fantazi sayılabilecek tartışmaların yanında, Honda vs diğerleri gibi temel gereksinim sayılabilecek bir markacılığın eksikliği nasıl makul görülebilir? Konunun gerektirdiği sıcaklıkta ve kırmızılıkta yorumlarla, forum olarak bu konuda da diyetimizi ödemek dileğiyle diyor, üzerime düşeni yapmanın verdiği hafiflikle noktalıyorum efenim.
Zxc böyle konular açarak nereye varmak, ne yapmak istemektedir. Forumun bekasını tehlikeye atacak böyle tartışmalı durumlara gerekli müdahaleyi duyarlı forum adminlerinden bekliyor, bütün forum ahalisi ile birlikte kahkahalara boğulmaya davet ediyorum
Herkes seyirci maşallah. Forumun cefakar admininden başka elini taşın altına koyacak olan yok mu? Desenize iş başa düştü yine. Bence Honda diğer markaları dayanıklı araç üretmemeleri için sabote ediyor muhtemelen. Öteki türlü hadi Fransızlar beceriksizliklerinden, Amerikalılar da açgözlülüklerinden çürük üretiyorlar dedik, peki ya Almanlar? Yoksa onlar da "dayanıklı üretmek pahalı, bozulunca ödeyip yaptırsın keçiler, hem yedek parçadan da öperiz" mi diyorlar ki? Harbiden de topu fakir demek ki. Belki yolda gördüyse bi S2000 muhabbeti açan çıkar diyordum ama?